Night out των celebs σε ένα λαμπερό party με φιλανθρωπικό χαρακτήρα! Ήταν όλοι εκεί!
Exodos

Night out των celebs σε ένα λαμπερό party με φιλανθρωπικό χαρακτήρα! Ήταν όλοι εκεί!

Όταν πρόκειται για ευχές που κάνουν μικρά παιδιά, σίγουρα επιβάλλεται για τους celebs να δίνουν το παρών για να τις κάνουν πραγματικότητα. 

Γνωστή αλυσίδα cafe γιόρτασε τα 200 της καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, με ένα λαμπερό party, στο νέο κατάστημά της, στη Βούλα. Στο event παρευρέθηκε πλήθος επωνύμων και γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας.

Guest Dj ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που διασκέδασε τους εκλεκτούς καλεσμένους και όσους παρευρέθηκαν με τις μοναδικές μουσικές του επιλογές.

Στο πλαίσιο του επετειακού αυτού event, η “Coffee Berry” επέλεξε να προσφέρει την πολύτιμη οικονομική της αρωγή για την ενίσχυση της “Make A Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος)”, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που παράγει όλα αυτά τα χρόνια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.

Η βραδιά έγινε ακόμα πιο λαμπερή με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή αλλά και πολλών ακόμα επωνύμων. Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved