Night out: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Μεταξά και το γλέντι Νίνο-Πανταζή-Νικηφόρου
Exodos

Night out: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Μεταξά και το γλέντι Νίνο-Πανταζή-Νικηφόρου

Μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση μέχρι το πρωί ήταν αυτή που ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε με την κόρη του Κόνι Μεταξά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Νίνο με τον Νικηφόρο

Οι δύο καλλιτέχνες κατάφεραν να διατηρήσουν το Romeo ως σημείο διασκέδασης για όλο το καλοκαίρι που πέρασε και συνεχίζουν ακάθεκτοι και με πολλή όρεξη και το φθινόπωρο.

Ο Νίνο και ο Νικηφόρος εκείνο το βράδυ είχαν και έναν λόγο παραπάνω για να κάνουν το κέφι να πάρει φωτιά αφού στα πρώτα τραπέζια είδαν τον Λευτέρη Πανταζή που εννοείται πως κάλεσαν κάποια στιγμή στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί τους.

Και τότε φυσικά το κέφι άναψε για τα καλά, με τους τρεις καλλιτέχνες να ξεσηκώνουν με τις ερμηνείες τους και τα καλλιτεχνικά «παιχνίδια» τους επί πίστας.

Φυσικά, η Κόνι Μεταξά κατάφερε για ακόμα μία φορά να μαγνητίσει τα βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά φλας με τις στυλιστικές της επιλογές, φορώντας ένα λευκό ριγέ πουκάμισο, ασορτί σορτσάκι, μυτερές γόβες και μαύρη γραβάτα, πηγαίνοντας το ανδρόγυνο λουκ σε άλλο level. Εντυπωσιακή όμως το ίδιο βράδυ, ήταν και η εμφάνιση της Ματίνας Ζάρα η οποία φορούσε μίνι φούξια φόρεμα με ασορτί γόβες.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη σούπερ βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved