Ολοκληρώνονται οι Βάκχες!
Exodos

Ολοκληρώνονται οι Βάκχες!

Οι «Βάκχες» πραγματοποίησαν 50 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν την πανελλαδική τους περιοδεία που ολοκληρώνεται με δύο μοναδικές παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.


Οι «Βάκχες» - από τα πληρέστερα και πιο ολοκληρωμένα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας – διαβάστηκαν και αναπαρασταθήκαν με ένα νέο τρόπο που ανταποκρίθηκε στα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής μας με εξαιρετική επιτυχία.
Με βασικό στοιχείο της σκηνοθεσίας του Δημήτρη Λιγνάδη, ότι η μουσική , η «νέα , δρώσα μουσική», θα δονήσει το «εγκατεστημένο μόρφωμα», το πρόσωπο που θα υποδυθεί το Διόνυσο πρέπει να εκπροσωπεί το νέο, το τολμηρό, το ωραίο, αυτό που για τους σημερινούς θεατές μπορεί να γοητεύσει και να οδηγήσει « στην κυριαρχία της μουσικής επί του λόγου και της μέθης επί της λογικής». Έτσι επέλεξε για το Διόνυσο το Σάκη Ρουβά και «κέρδισε το στοίχημα».
Οι «Βάκχες» αποτέλεσαν την πιο πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση των τελευταίων ετών κερδίζοντας κριτικούς και αποθεώθηκαν από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τα θέατρα ανά την Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved