Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Contractions»
Exodos

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Contractions»

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Contractions", έργο του πολυβραβευμένου Μάικ Μπάρτλετ, που σκηνοθετεί η Πέμη Ζούνη.

Οι δύο πρωταγωνίστριες του έργου, Αγγελική Παρδαλίδου και Αναστασία Χαριτίδου αναφέρουν: «Η επίσημη πρεμιέρα ήταν μια αφορμή να παρουσιαστεί το έργο σε ανθρώπους του χώρου που εκτιμούμε, σε φίλους και συνεργάτες! Ήταν μια υπέροχη βραδιά! Η δαιμόνια γραφή του Μάικ Μπάρτλετ ,σε συνδυασμό με τη δουλειά μας ,απέσπασαν θερμά, συγκινητικά και εύστοχα σχόλια, χειροκροτήματα, συγχαρητήρια, και πολλές αγκαλιές! Κάποιες από αυτές τις αγκαλιές αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες! Η ευγνωμοσύνη μας στην Πέμη είναι δίχως όρια και η συγκίνησή μας που επικοινωνήθηκε η παράστασή μας σε ανθρώπους και καλλιτέχνες που θαυμάζουμε, πολύ μεγάλη. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν απεικονίζουν το φωτεινό κομμάτι αυτής της βραδιάς: τη χαρά της συνάντησης! Το σκοτεινό κομμάτι είναι το ίδιο το έργο του Μπάρτλετ. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ για την παρουσία τους, αλλά και όλους όσους ήθελαν να έρθουν και δεν τα κατάφεραν. Μας ευχήθηκαν και τους περιμένουμε σύντομα!»

Ενδεικτικά ε κάποιοι από τους καλεσμένους ήταν οο : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης, Γιάννης Βούρος, Τάσος Χαλκιάς, Μελίνα Κανά, Κωνσταντίνα, Όμηρο Πουλάκη, Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φρόσω Κορού, Σπύρος Μπιμπίλας, Ζαχαρίας Ρόχας, Έμη Λιβανίου, Άννα Κουρή, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Κέλλυ Σταμουλάκη, Μαυρίκιο Μαυρικίου, Δημήτρης Λάλος, Τάκης Τζαμαργιάς, Νικόλαος Μπράβς, Άννα Παπαμάρκου, Μαρίνα Ρώμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved