Το «μαγικό βιολί» στο θέατρο Χώρα
Exodos

Το «μαγικό βιολί» στο θέατρο Χώρα

Η παιδική σκηνή του Θεάτρου Χώρα υποδέχεται την θεατρική περίοδο 2016-2017 «Το Μαγικό Βιολί» του Νίκου Ξανθούλη και της Μαριβίτας Γραμματικάκη.

Η όπερα για «Νεανικά αυτιά», που έχει ήδη φιλοξενηθεί από την Εθνική Λυρική Σκηνή, διασκευάστηκε και ως ένα νεανικό μιούζικαλ, προσκαλεί τους μικρούς θεατές να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και της μουσικής.
Στη χώρα που απαγορεύονται η μουσική και τα χρώματα, η πραγματικότητα φοράει τα ρούχα του παραμυθιού για να φέρει στους μικρούς θεατές και στα αιώνια παιδιά την αλήθεια της μουσικής, της χαράς και της αισιοδοξίας.
Με τη χρήση της τεχνολογίας του 3D animation, η σκηνή μεταμορφώνεται σε ένα τρισδιάστατο σκηνικό εικονικής πραγματικότητας και πλημμυρίζει με εντυπωσιακές εικόνες που θα μας ταξιδέψουν σε παραμυθένια τοπία, που όμως είναι τόσο κοντά μας... Η συνύπαρξη της φωτογραφίας και της εμπνευσμένης σκιτσογραφίας, δημιουργούν τον φανταστικό κόσμο της Γκριζούπολης και μέσω ενός εντυπωσιακού video projection, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας την ιστορία του... μαγικού βιολιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved