Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το ημέρωμα της στρίγγλας»
Exodos

Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το ημέρωμα της στρίγγλας»

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα, «Το ημέρωμα της στρίγγλας» έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας υπό τη σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα.

Στην κλασική και πάντα επίκαιρη κωμωδία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Ναυπλιώτου. Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών και ο φωτογραφικός φακός του gossiop-tv.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε όλους.
Δυο λόγια για το έργο

Ο Μπατίστα έχει δυο κόρες, τη μεγαλύτερη Κατερίνα και την Μπιάνκα. Πολλοί άντρες θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά της Μπιάνκα και ζητούν το χέρι της, αλλά ο Μπατίστα είναι ανένδοτος. Θα παντρευτεί μόνο αν βρεθεί γαμπρός για την κακότροπη, δύστροπη και οξύθυμη Κατερίνα, την οποία δε θέλει κανείς να παντρευτεί. Μέχρι, βέβαια, τη στιγμή που εμφανίζεται στην πόλη ο Πετρούκιος, ένας άντρας ευγενικής καταγωγής, ο οποίος βάζει στοίχημα με τον εαυτό του να εξημερώσει την Κατερίνα, να την κατακτήσει και να την παντρευτεί, κάτι που κανείς άλλος δεν έχει τολμήσει να κάνει. Παράλληλα, τρεις άντρες κονταροχτυπιούνται για την Μπιάνκα, ενώ δυο υπηρέτες στήνουν τα δικά τους κωμικά παιχνίδια... Κάπως έτσι ξεκινά ένας «πόλεμος» αισθημάτων, φύλων και απόψεων, που καθρεφτίζουν τις αντιλήψεις της εποχής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved