Ο Μαρκουλάκης στο Μέγαρο Μουσικής
Exodos

Ο Μαρκουλάκης στο Μέγαρο Μουσικής

Το κλασικό έργο Ο Πέτρος και ο Λύκος μαζί με τη Πρώτη Συναυλία του Αρκούδου Πάντινγκτον παρουσιάζονται με τη συνοδεία των Μουσικών της Καμεράτα – Ορχήστρας Φίλων της Μουσικής σε αφήγηση Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και για 6 μόνο παραστάσεις στις 26, 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα <Χρήστος Λαμπράκης> του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.


Η Καμεράτα θα ζωντανεύσει το μουσικό παραμύθι <Ο Πέτρος και ο Λύκος>, σε λιμπρέτο και μουσική του Σεργκέι Προκόφιεφ, και την <Πρώτη Συναυλία του Αρκούδου Πάντινγκτον> του Χέρμπερτ Τσάπελ, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στην οθόνη θα ζωντανεύσουν οι αγαπημένοι μας ήρωες συστήνοντας στα παιδιά την μαγεία της κλασικής μουσικής.
Ο μοναδικός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ως αφηγητής μαζί με τους Μουσικούς της Καμεράτα - Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής σε μουσική διεύθυνση της Ζωής Ζενιώδη θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο. Ο Σουηδός εικαστικός Daniel Egneus μαζί με την βραβευμένη Ελληνίδα σκηνοθέτη και animator Έφη Παππά θα ντύσουν οπτικά με τις ατμοσφαιρικές εικόνες τους την Χριστουγεννιάτικη αυτή συναυλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved