Ρέβη-Τότσικας: Βραδινή έξοδος χωρίς τα δίδυμα!
Exodos

Ρέβη-Τότσικας: Βραδινή έξοδος χωρίς τα δίδυμα!

Μπορεί να είναι γονείς δύο πανέμορφων διδύμων και να έχουν απορροφηθεί από τις υποχρεώσεις της οικογενειακής ζωής, όμως η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας δεν ξεχνούν ότι είναι και σύντροφοι και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι.

Μέσα στη δίνη μιας απαιτητικής καθημερινότητας -και με μεγάλα διαστήματα να κρατούν τον έναν μακριά από τον άλλον, εξαιτίας γυρισμάτων του ηθοποιού στο εξωτερικό- το ζευγάρι φροντίζει να τονώνει τη σχέση του. Ένας από τους προσφιλείς τρόπους είναι να ξεκλέβουν χρόνο μόνο για τους δυο τους είτε για να δειπνήσουν, είτε για να πιουν ένα χαλαρό ποτό. Σε μια τέτοια βραδινή έξοδο για δύο, τους συνέλαβε πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός. Έφτασαν μαζί στο γνωστό εστιατόριο «Shy horse» στο Κολωνάκι, κάτι που «θορύβησε» τους θαμώνες, αφού το ζευγάρι σπάνια επιλέγει κοσμικά μέρη για να κινηθεί. Απόλαυσαν το ποτό τους, γέλασαν και διασκέδασαν, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκαν ένα όμορφο δείπνο. Εκείνος, σύμφωνα με τη real, προτίμησε κριθαρότο με γαρίδες, εκείνη φιλέτο, επιλογή που τη βοηθάει να διατηρεί την άψογη φόρμα στην οποία έχει επανέλθει πλήρως μετά την εγκυμοσύνη της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι και οι δύο αγαπούν να γυμνάζονται μαζί.
Ήταν ντυμένοι απλά και συνεπείς στο αντισυμβατικό στιλ που τους χαρακτηρίζει. Η γνωστή φωτογράφος, μάλιστα, αιφνιδίασε με την επιλογή της να «παίξει» με τα μαλλιά της, κάτι που δεν συνηθίζει, και εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο χτένισμα, που όμως κατάφερνε να υποστηρίξει. Λίγες ώρες μετά προστέθηκε στην παρέα τους και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης. Το αλκοόλ έρρεε και η ατμόσφαιρα ζεσταινόταν από τα αστεία και τα γέλια που αποδείκνυαν ότι όλοι περνούσαν υπέροχα. Το ρολόι έδειχνε περασμένες τρεις το ξημέρωμα όταν αποχώρησαν, αποφασίζοντας να κλείσουν αυτή την όμορφη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved