Exodos

Χαμός στο closing party των «Droulias Brothers»

Gossip-tv Team

Με ένα non stop party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γιόρτασαν οι Droulias Brothers το τέλος της πετυχημένης σεζόν τους σε μαγαζί της παραλιακής. 

Μετά από 6 μήνες επιτυχίας, που κάθε Κυριακή ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσους τους τίμησαν, δίνοντας την τελευταία τους Κυριακή ένα ακόμη μοναδικό μουσικό show που τους «σήκωσε» όλους όρθιους.

Τα αδέρφια με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη που «σαρώνουν», μόλις ολοκλήρωσαν στο στούντιο το νέο τους τραγούδι, που όσοι το έχουν ακούσει αναφέρουν πώς είναι μεγάλο σουξέ, ενώ παράλληλα με τις live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και η νέα τους νυχτερινή συνεργασία που θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Λίγες μέρες πριν ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους, η Βασιλική Νταντά διασκέδασε με την παρέα της με τις επιτυχίες των Droulias Brothers και εκείνοι της έδωσαν το μικρόφωνο και ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες. Άλλωστε, έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού είχαν συνεργαστεί στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη.

Δείτε τα videos:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved