Λαμπεροί καλεσμένοι στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ
Exodos

Λαμπεροί καλεσμένοι στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ

Περισσότεροι από 6.000 θεατές παρακολούθησαν τη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση γεμάτη εκθαμβωτικές παρουσίες, σημαντικές προσωπικότητες και κομψούς καλεσμένους πραγματοποιήθηκε το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, περισσότεροι από 6.000 θεατές και φίλιπποι κατέκλυσαν τις κερκίδες στο Μαρκόπουλο για να παρακολουθήσουν το κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς! Ανάμεσά τους βρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων, του επιχειρηματικού κόσμου και των μέσων ενημέρωσης, αθλητές και φυσικά λαμπεροί καλλιτέχνες.

3

Συναρπαστικές δραστηριότητες πραγματοποιούνταν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με αποκορύφωμα της διοργάνωσης το μοναδικό θέαμα που περιελάμβανε συνολικά επτά κούρσες και δυνατές συγκινήσεις. Ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας και πόνυ για τους μικρούς φίλους, μουσική και πολλές ακόμη εκπλήξεις πλαισίωναν το πλούσιο πρόγραμμα.

2

Έτσι, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εκτός από τις ιπποδρομίες ένα ιππικό show από επαγγελματίες αθλητές, καθώς και μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού, με kart cross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα.

Η εντυπωσιακή βραδιά του Ελληνικού Ντέρμπι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το κοινό διασκέδασε στο μεγάλο εορταστικό πάρτι από το Martini, την πιο stylish επιλογή για το Καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τη ζωντανή συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου.

5
6
7
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved