Ο Γιώργος Νταλάρας διασκέδασε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Exodos

Ο Γιώργος Νταλάρας διασκέδασε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Με ένα ακόμα επιτυχημένο διήμερο – Παρασκευή και Σάββατο - συνεχίστηκαν οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Στο Φως» της Ιεράς Οδού όπου φέτος μαζί με τον χαρισματικό και ταλαντούχο Θανάση Αλευρά φέρνουν νέο αέρα, στήνοντας από νωρίς ένα “Πάρτι”, “Χωρίς αναπνοή” γεμάτο κέφι, ζωντάνια, αυθεντικότητα, γνησιότητα και αισιοδοξία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανανεωμένος, δημιουργικός, γεμάτος θετική ενέργεια και κέφι εμφανίζεται «Στο Φως» έχοντας στις αποσκευές του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, παλιά και νέα τραγούδια, όλα όσα αγάπησε και αγαπά αλλά και τραγούδια από την νέα του δισκογραφική δουλειά με την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου.


Φίλοι και καλλιτέχνες απολαμβάνουν την σύμπραξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Θανάση Αλευρά «Στο Φως». Ανάμεσά τους βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας με την σύζυγό του και όπως ήταν αναμενόμενο δεν αρνήθηκε να ανέβει στη σκηνή και με παρέα την κιθάρα του τραγούδησε το “Καλή Τύχη” και αποθεώθηκε. Επίσης η Δήμητρα Γαλάνη με την οποία έχουν ερμηνεύσει μαζί το τραγούδι "Σε ποιον να πω το σ' αγαπώ" το οποίο ανήκει στη νέα δισκογραφική του δουλειά.

Η συνάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Στο Φως» με τον ηθοποιό και τραγουδιστή Θανάση Αλευρά είναι μοναδική. Οι δύο του άλλωστε έδεσαν από την πρώτη στιγμή... Η έκπληξη καραδοκεί και το μείγμα των δυο τους αποδεικνύεται εκρηκτικό. Αισιόδοξοι, αυθεντικοί και αναπάντεχοι υπόσχονται νύχτες εξαιρετικές δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με ένα πρόγραμμα φρέσκο, φτιαγμένο με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, το οποίο έχει την σφραγίδα ενός μοναδικού live party με την σκηνοθετική υπογραφή της Ελένης Γκασούκα.
Ο ηθοποιός - τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς φορώντας το πιο ωραίο του χαμόγελο, παίζει, χορεύει, τραγουδάει, μιμείται, με έξυπνες ατάκες, πολύ χιούμορ, κέφι, ζωντάνια και πολύ γέλιο.
«Στο Φως», συμμετέχει η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεκταρήλια που δίνει την δικής της μουσική πινελιά στο πρόγραμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved