Σαμπάνης - Βανδή: Συνεργασία - έκπληξη τον ερχόμενο χειμώνα
Exodos

Σαμπάνης - Βανδή: Συνεργασία - έκπληξη τον ερχόμενο χειμώνα

Ένα νέο σχήμα θα ταράξει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Η Δέσποινα Βανδή, έπειτα από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με τις Μέλισσες, τον επόμενο χειμώνα θα συνεργαστεί με τον εξαιρετικό Γιώργο Σαμπάνη.

Μάλιστα, λέγεται στην καλλιτεχνική αγορά ότι μπορούμε να περιμένουμε και μια συνεργασία μεταξύ των δύο και σε επίπεδο δισκογραφικό, αφού ο Γιώργος Σαμπάνης είναι γνωστό ότι γράφει μεγάλες επιτυχίες και σουξέ. Δεν θα γράψει και ένα ωραίο ερωτικό τραγούδι για τη Δέσποινα, τώρα που ζει και τον μεγάλο της έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Εντωμεταξύ, ο Γιώργος Σάμπάνης αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε -από την Τεχνόπολη, στο Γκάζι- μαζί με την 11μελή μπάντα του και τις μεγάλες επιτυχίες του να δίνει συναυλίες ανά την Ελλάδα.

vandi.jpg

Ο Σαμπάνης είναι αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς» ερμηνευτές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με όλες τις προσωπικές του επιτυχίες να σκαρφαλώνουν στο No 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart και να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η Βανδή, από την άλλη μεριά, δεν έχει σταματήσει να είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια του κοινού, και αυτό φάνηκε και στα MAD Awards. Άρα,η επιτυχία είναι δεδομένη.

Πηγή: Espresso

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved