Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η σπάνια εμφάνιση στην πρεμιέρα του Ρέμου,η Μπόσνιακ & ο εκκεντρικός Mente Fuerte
Exodos

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η σπάνια εμφάνιση στην πρεμιέρα του Ρέμου,η Μπόσνιακ & ο εκκεντρικός Mente Fuerte

Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε μετά από 5 ολόκληρα χρόνια στην αγαπημένη του πόλη την Θεσσαλονίκη σε μια φαντασμαγορική πρεμιέρα μαζί με τον ταλαντούχο Mente Fuerte, βάζοντας κυριολεκτικά «φωτιά» στο stage.

Στην λαμπερή πρεμιέρα έδωσαν το παρών οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού κόσμου της συμπρωτεύουσας, γνωστοί instagrammers και fashion crowd της πόλης, όπου διασκέδασαν με τις τεράστιες επιτυχίες του αγαπημένου ερμηνευτή, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ένα μαγαζί κόσμημα επιβεβαιώνοντας, ότι το στοίχημα για αξέχαστες βραδιές κερδήθηκε!

Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η Υβόννη Μπόσνιακ, που είναι πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή.

remos-premiera-(3).jpg

Ο Αντώνης Ρέμος με τη Στεφανία Ρίζου.

Αγαπημένοι φίλοι και fans του Αντώνη ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και εντυπωσιάστηκαν.

Το απόλυτο hit του καλοκαιριού ‘’Πόσο Θέλω’’ με πάνω από 1.500.000 προβολές στο YouTube ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκόμενους ενώ η βραδιά έκλεισε όταν η open air οροφή άνοιξε αποκαλύπτοντας την εντυπωσιακή ανατολή του ηλίου.

Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασε και η Θωμαΐς Ανδρούτσου, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της, μαζί με την αδερφή της, Μαρία.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

Το πιο remarkable live performance της πόλης, που έγινε talk of the town από την πρώτη κιόλας στιγμή, σας υποδέχεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Συμμετέχουν οι Στεφανία Ρίζου, Foxy Lee, Eva Presley, Σπύρος Καίσαρης.
Live Act: Σπύρος Μεταξάς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved