Στικούδη: Οι πρόσφατες αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στη Μύκονο που δεν «πρόδωσαν» την εγκυμοσύνη της
Exodos

Στικούδη: Οι πρόσφατες αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στη Μύκονο που δεν «πρόδωσαν» την εγκυμοσύνη της

Προ ημερών η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στη Μύκονο και μάλιστα εμφανίστηκε και με αποκαλυπτικό μαγιό αλλά και σέξι τουαλέτα, όμως δεν προδόθηκε το γλυκό μυστικό της, ότι δηλαδή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. 

Αφορμή γι' αυτό το ταξίδι της στο νησί των Ανέμων στάθηκε ένα μαγευτικό τριήμερο με αγαπημένους Έλληνες celebrities - influencers που οργάνωσε το Don Papa Rum.

Σε ένα συναρπαστικό “Sugarlandia Event” στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση συναντήθηκαν επώνυμες παρουσίες - καλεσμένοι, από το χώρο της μουσικής, της μόδας και της τηλεόρασης για να απολαύσουν την εμπειρία του premium rum από τις Φιλιππίνες η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις και έδειξαν να περνούν πολύ καλά και με τους υπόλοιπους καλεσμένους, χωρίς όμως να καταλάβει κανείς ότι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι έγκυος, όπως ανακοίνωσε η ίδια χθες στη συναυλία που έδωσε με την Κριστίνα Αγκιλέρα, στη Μάλτα.

Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες της μέλλουσας -για δεύτερη φορά- μανούλας για να διαπιστώσετε και εσείς ότι σε κανένα φωτογραφικό στιγμιότυπο δεν υπάρχει καν η υποψία ότι είναι έγκυος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved