Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πλήθος καλλιτεχνών στην πρεμιέρα της ταινίας «Η φόνισσα» στο Παλλάς
Exodos

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πλήθος καλλιτεχνών στην πρεμιέρα της ταινίας «Η φόνισσα» στο Παλλάς

Επίσημη πρεμιέρα είχε τη Δευτέρα το βράδυ (13/11) στο θέατρο Παλλάς η ταινία, Η Φόνισσα, και ήταν όλοι εκεί. 

Η Φόνισσα, προβλήθηκε στο 64ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και κατάφερε να κερδίσει 6 βραβεία. Στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο η υπέροχη Καριοφυλλιά Καραμπέτη που συγκλονίζει με την ερμηνεία της και σε καθηλώνει. Η ταινία της Εύας Νάθενα θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Νοεμβρίου.

IMG_9993.jpg

Οι συντελεστές της ταινίας, Η φόνισσα, μετά το τέλος της προβολής της ταινίας, στη σκηνή του Παλλάς

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο θέατρο Παλλάς. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη λαμπερή βραδιά και καταχειροκρότησε τις εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

6Z3A1153.jpg

Εύα Νάθενα-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη-Μαρία Πρωτόπαππα-Νίκη Παπανδρέου

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας, Η φόνισσα.

Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας.

IMG_0029.jpg

Βερόνικα Δαβάκη-Εύα Νάθενα-Διονύσης Φωτόπουλος-Κατερίνα Σακελλαροπούλου-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματα του ξεσπάσματός της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ίδια νιώθει ότι τα απαλλάσσει από το κοινωνικό φορτίο που η ύπαρξή τους επιφέρει. Οι πράξεις της κάποια στιγμή αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με τον νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στη φύση. Όμως, όσο και αν η ηθική της τής υπαγορεύει ότι έπραξε σωστά, στην πραγματικότητα το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

IMG_9895.jpg

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την Εύα Νάθενα

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας ερμηνεύουν οι: Όλγα Δαμάνη, Στάθης Σταμουλακάτος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Το σενάριο υπογράφει η Κατερίνα Μπέη και την μουστική ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέτα της ταινίας στο θέατρο Παλλάς:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved