Ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους on stage
Exodos

Ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους on stage

Αυτή και αν είναι συνεργασία! Ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα στην ίδια σκηνή 

Τον χειμώνα του 2023 επιστρέφει ξανά στην «Αυτοκίνηση», το 4711 wonder place και αλλάζει και πάλι τη νύχτα στην Αθήνα, με ένα μουσικό υπερθέαμα, ένα πρωτότυπο concert!! Με τον αγαπημένο τραγουδιστή των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Αλκαίο και την εκρηκτική πρωταγωνίστρια Έλντα Πανοπούλου.

GIWRGOS-ALKAIOS-ELNTA-PANOPOYLOY.jpg

Ο Frank Sinatra, ο Tom Jones , ο Michael Jackson , οι ABBA, o Γιάννης Πάριος , ο Μίμης Πλέσσας και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες και δημιουργοί θα «συνυπάρξουν» μουσικά και θα συνθέσουν μία ατμόσφαιρα παρέας, χαράς και γλεντιού , με τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου να δείχνουν το ...σημάδι : η νύχτα αλλάζει , η διασκέδαση αλλάζει και όλα γίνονται αλλιώς !

Τους δύο σημαντικούς καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν τραγουδιστές , χορευτές, ηθοποιοί και μία υπέροχη μπάντα με 13 μουσικούς που θα μεταφέρουν μουσικά το κοινό από περασμένες δεκαετίες στο σήμερα.

Οι μεγάλες επιτυχίες, οι καλλιτέχνες που ξεσήκωσαν το κοινό και έγραψαν ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα, τα sold out parties,καλλιτεχνικά σχήματα που συζητιούνται σε όλη την πόλη συνθέτουν την ιστορία του 4711 wonder place.

Τίποτα δεν είναι ίδιο, τίποτα δεν θυμίζει κάτι προηγούμενο. Κι αυτό ακριβώς θα συμβεί και αυτή την χρονιά με τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου!

AFISSA-4711.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved