Λαγούτης-Φεντόρουφ: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι
Exodos

Λαγούτης-Φεντόρουφ: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Σε παρουσίαση βιβλίου βρέθηκαν χθες το βράδυ (12/12) ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ οι οποίοι έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. 

Το ζευγάρι, που είναι μαζί πάνω από έναν χρόνο και μοιράζεται την καθημερινότητά του αλλά και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες έδωσε το παρών στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ξένιας Καλογεροπούλου με τίτλο «Πριν τα ξεχάσω: μισός αιώνας θέατρο για παιδιά», μια έκδοση του Εθνικού Θεάτρου, που φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Κτήριο Τσίλλερ.

Δεν είναι άλλο από την καταγραφή των αναμνήσεων της σπουδαίας ηθοποιού του ελληνικού θεάτρου, όπως τις αφηγήθηκε στην Τζούλια Διαμαντοπούλου.

Ο Πέτρος Λαγούτης λοιπόν και η σύντροφός του, που απολαμβάνουμε στη σειρά Οι Παγιδευμένοι, θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την σπουδαία ηθοποιό η οποία ήταν φυσικά και η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και αρκετό και μάλιστα από τον περασμένο Μάρτιο ζουν και κάτω από την ίδια στέγη, γεγονός που αποδεικνύει πως η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved