Σκορδά-Μπεκατώρου-Κουτσελίνη: Συνάντηση... κορυφής για τις τρεις παρουσιάστριες!
Exodos

Σκορδά-Μπεκατώρου-Κουτσελίνη: Συνάντηση... κορυφής για τις τρεις παρουσιάστριες!

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event γνωστής μπουτίκ για τη στήριξη του Make - A - Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες με τα φλας να αστράφτουν! 

Εκείνο το βράδυ διοργανώθηκε ένα μοναδικό charity event, μέρος των εσόδων του οποίου διατέθηκαν για τη συμβολή στην εκπλήρωση μίας ευχής. Στο κατάστημα που φιλοξένησε το event έσπευσαν από νωρίς πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλές fashionistas, που εδώ και χρόνια στηρίζουν την αγαπημένη τους boutique, θέλοντας να δώσουν το παρών στην τόσο σημαντική πρωτοβουλία της Μικελίνας Παλαμάρη.

“Φοράμε ότι μας κάνει να νιώθουμε άνετα” είναι το μότο της το οποίο δείχνουν να ενστερνίζονται σημαντικά πρόσωπα του τηλεοπτικού χώρου, ανάμεσά τους και οι παρουσιάστριες Φαίη Σκορδά, Ζήνα Κουτσελίνη και Μαρία Μπεκατώρου οι οποίες σε αυτή τη συνάντησή τους είχαν πολλά να πουν.

Στο ίδιο λαμπερό event το παρών επίσης έδωσαν η Σάσα Σταμάτη, η Μαρία Κορινθίου, η Βάνα Μπάρμπα, η Βίκυ Κουλιανού, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Κάτια Ταραμπάνκο και πολλοί ακόμα επώνυμοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη αυτή βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved