Από τους Νιάρχους στον Αμπράμοβιτς
Lifestyle

Από τους Νιάρχους στον Αμπράμοβιτς

Είκοσι εκατομμύρια ευρώ και άλλα δέκα εκατομμύρια ευρώ διέθεσε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς για το Chateu de La Croe που βρίσκεται στην Cap d' Antibes.

O εκπληκτικός πύργος που κάποτε είχε φιλοξενήσει στα χρόνια της “εξορίας” του τον Δούκα του Ουινσδορ που απαρνήθηκε τον θρόνο για την αγαπημένη Ουόλις Σίμπσον ανήκε στην οικογένεια του Σταύρου Νιάρχου και πέρασε μετά το θάνατο του στα παιδιά του που αποφάσισαν να τον πουλήσουν. Ο Σταύρος Νιάρχος αγόρασε το chateu το 1952 και η πρώτη του σύζυγος Ευγενία Λιβανού είχε ασχοληθεί με την διακόσμηση που περιλάμβανε μεταξύ άλλων εγγλέζικα έπιπλα, ασημικά και πορσελάνες που ήρθαν από την Αγγλία ενώ διατήρησε την τάπες στις μπανιέρες των μπάνιων που ήταν από ατόφιο χρυσό. Κάτι που είχε επιβάλλει η Ουόλις Σίμπσον! Λίγο πριν αγοραστεί όμως από τον Σταύρο Νιάρχο το Chateu de la Croe στα 1952 καταστράφηκε ολοσχερώς από μεγάλη πυρκαγιά η οποία επεκτάθηκε και στην γύρω περιοχή αλλά και στα καταλύματα του υπηρετικού προσωπικού που βρίσκονταν δίπλα από τον πύργο.
Φέτος ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε την ευκαιρία να μείνει για ένα μεγάλο διάστημα στον πύργο που βρίσκεται στην Αντιμπ που θεωρείται από τις πλέον ακριβές περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο, μιας και η ανακαίνιση του πύργου ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved