Γιάννα Αγγελοπούλου μιλάει πρώτη φορά για την ασθένειά της!
Lifestyle

Γιάννα Αγγελοπούλου μιλάει πρώτη φορά για την ασθένειά της!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε πρώτη φορά για την σοβαρή ασθένειά της! Τέσσερις μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 πέρασε τη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής της!

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της στο BHMagazino!

«Τότε για πρώτη φορά σκέφτηκα : "Mπόρεσες και τα έβγαλες όλα πέρα και τώρα κινδυνεύεις να φύγεις. Πάλεψα με την ασθένεια, όπως παλεύουν κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι. Τη νίκησα, την άφησα πίσω μου, αλλά θέλω να το θυμάμαι και με πονάει να το θυμάμαι".

Μάλιστα η κυρία Αγγελοπούλου μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι μια κανονική μεσογειακή μαμά που έμαθε να μαγειρεύει για τα παιδιά της... Θέλω να κάνω πράγματα για την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν μου επιτρέπει να τα κάνω. Γι' αυτό έχω μπει σε διεθνή τροχιά. Γιατί έχω βρει κυψέλες που ρουφάνε κυριολεκτικά τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν πάθος να κάνουν πράγματα. Αν όμως κάτι τύχει και με χρειαστεί η χώρα μου, το λέω έτσι χωρίς να το σκεφτώ, θα είμαι εδώ. Δεν απορρίπτω κανέναν χαρακτηρισμό και bitch με έχουν πει και killer. Εξαρτάται για ποιο πρότζεκτ μιλάμε. Είμαι σε μια κατάσταση μελαγχολίας με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Με ματώνει να βλέπω την διαχείριση αυτού του ανθρώπινου δυναμικού. Σαν κάποιος να νάρκωσε τον κόσμο και αντί να του βάλει τον ορό της αλήθειας, να του έχει βάλει τον ορό της λήθης, για να μη θυμάται τα μεγάλα και τα ωραία, την προσπάθεια με την οποία επιτυγχάνεται το καλό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved