Kate Middleton-πρίγκιπας William: Οι πρώτες επίσημες οικογενειακές φωτογραφίες από την βάπτιση του γιου τους
Lifestyle

Kate Middleton-πρίγκιπας William: Οι πρώτες επίσημες οικογενειακές φωτογραφίες από την βάπτιση του γιου τους

Πριν δυο εικοσιτετράωρα έγινε η βάπτιση του γιου της Kate Middelton και του πρίγκιπα William και στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες τέσσερις επίσημες φωτογραφίες της βάφτισης του πρίγκιπα George.


Ο πρίγκιπας George φόρεσε το επίσημο ένδυμα –σε απομίμηση – το οποίο φοράνε τα βασιλικά μωρά τα τελευταία 172 χρόνια. Η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει μια κρεμ δημιουργία του Alexander McQueen που κέρδισε τις εντυπώσεις και ανάλογη ήταν και η χρωματική επιλογή της συζύγου του Πρίγκιπα Καρόλου, Camilla Parker Bowles ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε το βασιλικό μπλε για την βάπτιση του δισέγγονού της.

Στις εν λόγω επίσημες φωτογραφίες της βάφτισης του George, οι δυο οικογένειες είναι μαζεμένες στο σαλόνι του Clarence House και από τη μια μεριά είναι η βασιλική οικογένεια και από την άλλη οι Middleton.

Όλοι είναι τοποθετημένοι γύρω από μια Chippendale πολυθρόνα, πάνω της κάθονται στη μια άκρη η βασίλισσα Ελισάβετ, στη μέση η Kate Middleton αγκαλιά με το πριγκιπικό μωρό, και στην άλλη άκρη ο πρίγκιπας William και γύρω τους είναι ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, ο πρίγκιπας Harry, δίπλα του η Pippa Middleton, ο αδερφός της Kate και της Pippa, James Middleton, και οι γονείς Carole και Michael Middleton.
Στην άλλη φωτογραφία βλέπουμε τέσσερις γενιές μαζεμένες δηλαδή η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας William που κρατά τον γιο του.

Στη τρίτη φωτογραφία βλέπουμε την Kate Middleton με το μωρό αλλά και τον πρίγκιπα Φίλιππο, τη Καμίλα και τον πρίγκιπα Harry.

Στην τέταρτη φωτογραφία απεικονίζεται το ζευγάρι με τον γιο του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved