Μαρί και Μίνωας Κυριακού: Πάντα μαζί «Με αγάπη»
Lifestyle

Μαρί και Μίνωας Κυριακού: Πάντα μαζί «Με αγάπη»

Μια πολύ σημαντική στιγμή για την εκπομπή της «Με αγάπη» και την προσφορά της σε όσους έχουν ανάγκη, είχε η Μαρί Κυριακού και πως ήταν δυνατόν να λείπει από το πλευρό της ο σύζυγός της Μίνωας Κυριακού

Ο ισχυρός επιχειρηματίας, πάντα την στηρίζει και είναι ιδιαίτερα περήφανος για όσα έχει καταφέρει με την φιλανθρωπική της δράση. Έτσι, όταν η Μαρί Κυριακού βρέθηκε στο Golden Hall για να δει από κοντά τις βιτρίνες με τα κοσμήματα που σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν έσοδα στους σκοπούς του «Με αγάπη», ο Μίνωας Κυριακού βρισκόταν δίπλα της, κρατώντας της το χέρι και καμαρώνοντάς την, όπως πάντα. Η Μαρί Κυριακού σε συνεργασία με το κοσμηματοπωλείο Elle Amber και την Ελίνα Αναγνωστοπούλου, δημιούργησαν κοσμήματα και γούρια, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Ιδρυμα "ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ".
Τα κοσμήματα (βραχιόλια , κολιέ και γούρια), εχουν αποτυπωμένη την φιγούρα του αγαπημένου ήρωα των παιδιών του Μάικ του Φασολάκη, αλλά και την καρδιά της εκπομπής "Με Αγάπη".
Πρόκειται για μια σειρά ιδιαίτερη, που καλύπτει τις ανάγκες μικρών και μεγάλων και σε πολύ προσιτή τιμή ,ώστε να δώσει την δυνατότητα στον καθένα απο εμάς μαζί με το δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να στηρίξει ένα Ιδρυμα που κινδυνεύει να κλείσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved