Ο γάμος-υπερπαραγωγή του Χάρη Δαυίδ στην Πάτμο (φωτό)
Lifestyle

Ο γάμος-υπερπαραγωγή του Χάρη Δαυίδ στην Πάτμο (φωτό)

Τριακόσιοι καλεσμένοι από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη, υπερπολυτελή σκάφη, μια ελιά αξίας 12.000 ευρώ και ένα γαμήλιο πάρτι εμπνευσμένο από τις «Χίλιες και μία νύχτες» ήταν μερικά από τα συστατικά του γάμου του Mr Coca-Cola Χάρη Δαυίδ με την αγαπημένη του Λάνα Ντιμπιέρ που έγινε στην πανέμορφη Πάτμο.

Οι καλεσμένοι κατέφθασαν στο νησί της Αποκάλυψης από τη Σάμο με σκάφη που είχε ναυλώσει ειδικά για την περίσταση η οικογένεια Δαυίδ. Και τότε ήταν που... έπεσαν θύματα της φάρσας που ο γαμπρός είχε οργανώσει προκειμένου να τους τρομάξει. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Δαυίδ, φορώντας ένα σκισμένο λευκό πουκάμισο που στο μανίκι του είχε βάλει κόκκινη μπογιά και με τη βοήθεια ενός τέντερ, βούτηξε στα ανοιχτά προσποιούμενος ότι πνίγεται την ώρα που το σκάφος με τους καλεσμένους έδενε στο λιμάνι της Πάτμου. Ήταν δε τόσο πειστικός, που οι καλεσμένοι προς στιγμήν τον πίστεψαν.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στην εκκλησία της Μεγάλης Παναγίας της Θεοτόκου, που βρίσκεται στο κέντρο της Χώρας, στην πλατεία της Λεβιάς Πρώτος στην εκκλησία έφτασε ο γαμπρός μαζί με τον αδελφό του και τους γονείς του, ενώ μερικά λεπτά αργότερα κατέφθασε η νύφη, συνοδευόμενη από ένα παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα, φορώντας ένα λευκό στράπλες νυφικό σε πλισέ γραμμή. Με το τέλος του μυστηρίου, έξω από την εκκλησία στήθηκε ένας μπουφές προκειμένου οι καλεσμένοι να δοκιμάσουν τοπικές συνταγές, να απολαύσουν δροσιστικούς χυμούς και cocktails και να πάρουν τόσο τις μπομπονιέρες τους από λεβάντα όσο και τα ειδικά t-shirts με τα ονόματα των νεόνυμφων και το σήμα του ιππόκαμπου χαραγμένο στην αριστερή πλευρά. Στη συνέχεια, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι επέστρεψαν στα ξενοδοχεία και στα σκάφη όπου διέμεναν ώστε να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για το γαμήλιο πάρτι που έγινε στους Αρκιούς, ένα πολύ μικρό νησί που τον χειμώνα οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους είκοσι. Είχε δε άρωμα Ανατολής, εμπνευσμένο από τις «Χίλιες και μία νύχτες» και πολλοί από τους καλεσμένους εμφανίστηκαν έχοντας ντυθεί σεΐχηδες. «Ήταν ένα πολύ μεγάλο και φαντασμαγορικό πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκτός των άλλων, στο συγκεκριμένο νησί η οικογένεια Δαυίδ δώρισε μια ελιά ηλικίας 200 χρόνων και αξίας 12.000 ευρώ, η οποία φωταγωγήθηκε», λέει κάτοικος του νησιού. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε θετική εντύπωση είναι πως το ζευγάρι, αντί για δώρα γάμου, ζήτησε από τους καλεσμένους να δώσουν χρήματα για να αγοραστεί ασθενοφόρο για τους κατοίκους της Πάτμου, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved