Μια κοσμική πρωταθλήτρια!
Lifestyle

Μια κοσμική πρωταθλήτρια!

H εντυπωσιακή γυναίκα με τις ιδανικές σωματικές αναλογίες και τους γραμμωτούς μυς ήταν η μεγάλη έκπληξη του 4ου Spetses Mini Marathon που πράγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες.

Έτρεξε με δύναμη τα 5 χιλιόμετρα, κόβοντας πρώτη το νήμα και αφήνοντας πίσω της εκατοντάδες συμμετέχοντες. Γνώριμη μας από κάποιες επιλεκτικές αλλά διόλου αδιάφορες εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην εγχώρια κοινωνική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια, απέδειξε ότι αισθάνεται εξίσου άνετα είτε φορά το αθλητικό τηχ σορτσάκι, είτε μια βραδινή τουαλέτα. Για τη Ρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου, σύζυγο του διευθύνοντος σύμβουλου στον όμιλο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Βασίλη Αποστολόπουλο, το well being που προέρχεται από τη σωματική άσκηση είναι τρόπος ζωής.
«Ασχολούμαι με τα σπορ από παιδί. Από την εποχή που ήμουν μαθήτρια στη Σχολή Μωραίτη έκανα στίβο και είχα πολύ καλεί επιδόσεις. Φοιτώντας στο Boston University κάποια χρόνια αργότερα, αναζητούσα την εκτόνωση και την αίσθηση της ελευθερίας τρέχοντας δίπλα στον ποταμό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
«Είναι η ωρα που τα παιδιά μου έχουν πάει στο σχολείο και εγώ αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου. Περνάω ευχάριστα καθώς τρέχω ακούγοντας ραδιόφωνο ή κάποιο cd της αρεσκείας μου».
«Τα μηνύματα περνούν ουσιαστικά μέσα από τον τρόπο ζωής των γονιών. Τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνουν να αγιοποιούν τις δυνατότητες τους, να έχουν πειθαρχία και να υιοθετούν τους κανόνες της ευγενούς άμιλλας: Είναι μεγάλο σχολείο τα σπορ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved