Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: «Έχω κάνει διαθήκη για να μην τσακώνονται οι πρώην σύζυγοι, όταν πεθάνω»
Lifestyle

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: «Έχω κάνει διαθήκη για να μην τσακώνονται οι πρώην σύζυγοι, όταν πεθάνω»

Γνωστός Έλληνας μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και αποκαλύπτει ότι έχει κάνει διαθήκη.


Πόσους γάμους έκανες;
Επισήμως; Έναν.

Ο πρώτος ήταν με μια κόμισσα! Πας για δεύτερο έμαθα αφού είσαι αρραβωνιασμένος...

Βέβαια, ποτέ ένας κύριος δεν ασπάζεται μια κυρία εάν δεν την νυμφευθεί, πάνω απ" όλα είμαι τζέντλεμαν. Η μέλλουσα γυναίκα μου, η Βικεντία, είναι γιατρός-χειρουργός και μου ξανάδωσε τη γεύση της ζωής... Εκείνη είναι κατά του γάμου γι" αυτό και δεν έχουμε ακόμα παντρευτεί. Εγώ, αν ήταν στο χέρι μου, θα την παντρευόμουν από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα. Κοίτα ήμουν κι εγώ κατά του γάμου, το παιδί μου είναι εκτός γάμου, αλλά μετά άρχισε να μου αρέσει ο θεσμός.

Είσαι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της, να την περιποιείται, να την φροντίζει... Μπορείς να μου πεις αν σε φέρει στο αμήν μια γυναίκα δεν ξεστομίζεις καμιά βρισιά;
Δεν θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για τους καλούς τρόπους εάν δεν το υποστήριζα ο ίδιος. Είναι μέρος της ζωής μου οι καλοί τρόποι, δεν είναι ρόλος, δεν είναι κάτι που έχουμε να λέμε... Σέβομαι τον άλλον όπως σέβομαι τον εαυτό μου. Να σου πω, μάλιστα, ότι ετοιμάζω να εκδώσω ένα βιβλίο που θα λέγεται "Το σαβουάρ βιβρ του καπνιστή". Ο επόμενος πόλεμος θα είναι μεταξύ καπνιστών και αντικαπνιστών και γι" αυτό οι κανόνες του καθενός πρέπει να τηρηθούν.


Διαθήκη γιατί έχεις κάνει;

Ο Χρήστος Ζαμπούνης αποκάλυψε στο You: "Για να μην μπερδευτούν οι σύζυγοι, για να μην βρίσκονται πάνω στον τάφο και τσακώνονται, για να διευκολύνω τους δικούς μου που θα μείνουν πίσω".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved