Οι διάσημες που φορούν κοσμήματα της Ευγενίας Νιάρχου
Lifestyle

Οι διάσημες που φορούν κοσμήματα της Ευγενίας Νιάρχου

Περιζήτητα είναι πλέον τα κοσµήµατα Venyx που σχεδιάζει η Ευγενία Νιάρχου, η οποία πρόσφατα πόζαρε µε αυτοπεποίθηση στη βραζιλιάνικη έκδοση της Vogue εδραιώνοντας τη θέση της ανάµεσα στους πιο σηµαντικούς σχεδιαστές κοσµηµάτων της δεκαετίας.

Η 28χρονη Ευγενία που επιδιώκει να µην επισκιάζεται από το «βαρύ» όνοµα των Νιάρχων και να χτίσει τη δική της καριέρα στον χώρο του κοσµήµατος, µέσα σε περίπου τρία χρόνια κατόρθωσε να γίνει η αγαπηµένη σχεδιάστρια κοσµηµάτων των διασηµοτήτων.
Ανάµεσα στις επώνυµες που έχουν φορέσει ήδη τα κοσµήµατα της Ελληνίδας σχεδιάστριας είναι οι βραβευµένες µε Όσκαρ ηθοποιοί του Χόλιγουντ Kate Winslet και Julian Moore, οι ανερχόµενες Jennifer Lawrence και Margot Robbi, όπως επίσης και η Jessica Hart, µοντέλο και σύντροφος του αδερφού της Σταύρου Νιάρχου, η Ντάρια Ζούκοβα-Αµπράµοβιτς, η πριγκίπισσα του Μονακό Charlotte Cashiraghi, η Μαργαρίτα Μισόνι, η Τατιάνα Σάντο Ντοµίνγκο Κασιράγκι, το super model Μπιάνκα Μπραντολίνι και η στιλίστρια Ανια Ζιούροβα.
Στα άµεσα σχέδια της Ευγενίας Νιάρχου είναι να ανοίξει νέα καταστήµατα που θα πωλούν αποκλειστικά τις δηµιουργίες της στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Τόκιο και τη Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα ταξιδεύει σε ολόκληρη την υφήλιο, εµπνέεται και δίνει το «παρών» στις εβδοµάδες µόδας που διοργανώνονται. Πρόσφατα, βρέθηκε στο Παρίσι και το Λονδίνο, ενώ σύµφωνα µε τη real, τους επόµενους µήνες ανάµεσα στους προορισµούς της είναι το Μαϊάµι, η Νέα Υόρκη, το Μονακό και η Χαβάη. Από τη λίστα των ταξιδιών της δεν λείπει η Ελλάδα, την οποία η Ευγενία επισκέπτεται πλέον πολύ συχνά µε τον σύντροφό της Χρήστο, γιο του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόµου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved