Η ξυπόλυτη Γιάννα Αγγελοπούλου και το πεντοζάλη της στη βάφτιση της εγγονής της
Lifestyle

Η ξυπόλυτη Γιάννα Αγγελοπούλου και το πεντοζάλη της στη βάφτιση της εγγονής της

Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, έγινε η "ψυχή" του γλεντιού για την βάφτιση της εγγονής της, του παιδιού της μοναχοκόρης της Καρολίνας. Όπως σας ενημερώσαμε η βάπτιση έγινε την... Κυριακή στην Κρήτη.

Η μικρούλα πήρε το όνομα Ελιάννα και μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στον Έμπαρο Βιαννού Ηρακλείου. Σύμφωνα με το περιοδικό YOU που φιλοξενεί νέες φωτογραφίες από το κρητικό γλέντι, η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη ανέφερε για την επιλογή του μέρους: "Βρισκόμαστε στην Έμπαρο, το χωριό του πατέρα και των παππούδων μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη που η Καρολίνα ήθελε να γίνει η βάφτιση της κόρης της εδώ".

Η Γιάννα Αγγελοπούλου φορούσε ένα λευκό φόρεμα και ήταν όλη την ώρα ευδιάθετη, ενώ κρατούσε συνεχώς την εγγονή της στην αγκαλιά της. Την αποχωρίστηκε μόνο για να χορέψει, μία παραδοσιακή γιαγιά!
Η κυρία Αγγελοπούλου ευχαριστήθηκε το γλέντι μιας και η ίδια δεν σταματούσε να προτρέπει τους καλεσμένους της να πίνουν και να τρώνε, ενώ δεν σταμάτησε να χορεύει, βγάζοντας μάλιστα και τα παπούτσια της κατά την διάρκεια του γλεντιού για να χορέψει πεντοζάλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved