Δανάη Στράτου: «Δεν θα ξαναέκανα τη φωτογράφιση στο Paris Match»
Lifestyle

Δανάη Στράτου: «Δεν θα ξαναέκανα τη φωτογράφιση στο Paris Match»

Η Δανάη Στράτου μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο star, που έκανε σήμερα πρεμιέρα.

Όσον αφορά τα ΜΜΕ: «Είχαμε αποφασίσει όποτε ερχόντουσαν κάποιοι δημοσιογράφοι κάτω από το σπίτι μας δεν θα μιλούσαμε, γιατί αν μιλάς θα συνεχίσουνε να έρχονται. Κάθε στιγμή πρέπει να επαναπροσδιορίζεις πως διασφαλίζεις την εσωτερική σου γαλήνη και τη σχέση σου με τον εαυτό σου».

Όσο δε για την πορεία του συζύγου της,Γιάνη Βαρουφάκη στην προηγούμενη κυβέρνηση: «Έπεσε πάρα πολύ λάσπη, πολλά ψέματα ειπώθηκαν. Όλα αυτά δεν είχαν σκοπό εμένα, ούτε καν τον Γιάνη. Χτυπήθηκε ο Γιάνης έμμεσα για να χτυπηθεί η προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης. Υπάρχουν ευθύνες παντού. Πρέπει ο καθένας να σκεφτεί. Υπάρχει απογοήτευση γιατί η προσπάθεια που έγινε δεν πέτυχε -δε νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να προσπαθούμε να αλλάζουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Ο καθένας στον χώρο του και στον τομέα του. Δεν θα το βάλουμε κάτω».

Για τη φωτογράφιση στην ταράτσα με θέα την Ακρόπολη τόνισε: «Όχι δεν θα την έκανα ξανά. Κοιτώντας προς τα πίσω θα μπορούσε κανείς να είναι πιο προσεκτικός στη ζωή του. Καμία φορά η ζωή μας ξεπερνάει και δεν σκέφτεται κανείς κάποια πράγματα όσο θα ήθελε. Έγινε χωρίς να έχουμε συνειδητοποιήσει ακριβώς τι γίνεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved