Τατιάνα Μπλάτνικ: «Πριν παντρευτώ τον Νικόλα, νόμιζα ότι έπρεπε να φέρομαι σαν πριγκίπισσα»
Lifestyle

Τατιάνα Μπλάτνικ: «Πριν παντρευτώ τον Νικόλα, νόμιζα ότι έπρεπε να φέρομαι σαν πριγκίπισσα»

“Πριν παντρευτώ τον Νικόλα, νόμιζα ότι έπρεπε να ντύνομαι και να φέρομαι σαν πριγκίπισσα και να φοράω τιάρα. Τώρα όμως ζω μια φυσιολογική ζωή! Απλή και συναρπαστική”, δήλωσε η Τατιάνα Μπλάτνικ σε συνέντευξη της στη Jeanne Beker και στην έντυπη έκδοση της “Globe and Mail”.

“Μετακομίσαμε με τον Νικόλα στην Ελλάδα πριν από δυο χρόνια, που είχε ξεκινήσει η κρίση. Την ώρα λοιπόν, που πολλοί ήθελαν να φύγουν από την Ελλάδα, εμείς εγκατασταθήκαμε εδώ. Ο Νικόλας είχε ως όνειρό του να ζήσει στην Ελλάδα. Όταν ήρθαμε πολλοί μας είπαν για την πολιτιστική κληρονομία της χώρας, και τους μικρούς τεχνίτες που εξαφανίζονται. Και έτσι ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία. Δεν το είχαμε σχεδιάσει, απλώς εγώ θέλω πάντα να προωθώ τους νέους καλλιτέχνες”, είπε χαρακτηριστικά.

Και τόνισε: “Ο γάμος με τον Νικόλα με βοήθησε πολύ και έκανε το αίσθημα της φιλανθρωπία να μεγαλώσει μέσα μου. Η ειρωνεία είναι ότι πριν παντρευτούμε νόμιζα ότι έπρεπε να φέρομαι σαν πριγκίπισσα, να ντύνομαι σαν πριγκίπισσα, να φοράω τιάρα. Και μπορώ να πω ότι φερόμουν σαν πριγκίπισσα! Και τώρα που παντρευτήκαμε, ζούμε μια πολύ φυσιολογική ζωή. Είμαι πολύ δραστήρια, έχω μια καθημερινότητα όπως όλοι οι άλλοι και μια στο τόσο χρειάζεται να φορέσω ένα λαμπερό φόρεμα και τιάρα και να βρεθώ σε μια επίσημη εκδήλωση. Εκτός από αυτό, όμως, η ζωή μου είναι απλή, αλλά συναρπαστική. Τελικά κατάλαβα ότι όταν παντρευτείς ένα πρίγκιπα, δεν χρειάζεται να φέρεσαι σαν πριγκίπισσα, αλλά να είσαι απλώς ο εαυτός σου!”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved