Το βέτο του Σταύρου Νιάρχου στη σύντροφό του Τζέσικα Χαρτ!
Lifestyle

Το βέτο του Σταύρου Νιάρχου στη σύντροφό του Τζέσικα Χαρτ!

Και µόνο το γεγονός ότι ο Σταύρος Νιάρχος έχει θέσει βέτο... σιωπής στη σύντροφό του Τζέσικα Χαρτ, η οποία είναι ένα από τα πιο περιζήτητα µοντέλα παγκοσµίως και «άγγελος» της Victoria Secret, δείχνει ποιος είναι το... αφεντικό σε αυτή τη σχέση.

Το διάσηµο τοπ µόντελ, που οργώνει τις πασαρέλες των µεγαλύτερων οίκων µόδας του κόσµου και είναι στην κορυφή της λίστας των πιο καλλίγραµµων µοντέλων παγκοσµίως, χωρίς να πει τίποτα για την προσωπική της ζωή, τα είπε... όλα! Σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό «Harper’s Bazaar» ανέφερε ότι ο σύντροφός της, ο οποίος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του κόσµου, δεν της επιτρέπει να αναφέρεται στις συνεντεύξεις της στον δεσµό τους, ούτε να ανεβάζει φωτογραφίες τους στα social media. Έσπευσε όµως να προσθέσει πως ακόµη και αν εκείνος ήταν πιο άνετος στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής, ούτε η ίδια θα δηµοσιοποιούσε στιγµιότυπα από την καθηµερινότητά τους ή λεπτοµέρειες της σχέσης τους, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο από τα «πιστεύω» της.
Όσοι γνωρίζουν τον Σταύρο Νιάρχο µπορούν να αιτιολογήσουν αυτή την... αποστροφή του σε ό,τι αφορά τη δηµόσια προβολή. Η µεγάλη δηµοσιότητα που έζησε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της σχέσης του µε την Paris Hilton, η οποία απασχολούσε καθηµερινά τα σκανδαλοθηρικά έντυπα, είχε µετατρέψει τη ζωή του σε κόλαση. Η διάσηµη κληρονόµος της οικογένειας Χίλτον έδινε εκείνη την εποχή καθηµερινά τροφή στον Τύπο. Έφτασε δε στο σηµείο να µιλήσει ανοιχτά ακόµα και για την ερωτική τους ζωή, εκθειάζοντας τα προσόντα του συντρόφου της ως εραστή, γεγονός που είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Σταύρο αλλά και την οικογένειά του. Όταν, σύμφωνα με τη real, άρχισε να βγαίνει µε τη Χαρτ, συµφώνησαν µεν να κάνουν δηµόσιες εµφανίσεις και να µην παίζουν κρυφτό µε τους παπαράτσι, όµως αποφάσισαν να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή. «Είµαι ο τύπος του ανθρώπου που θεωρώ πως ακόµα και αν έχω ένα ποτήρι κρασί στο φόντο µιας φωτογραφίας, δηλαδή ένα ωραίο στιγµιότυπο, δεν χρειάζεται να το µοιραστώ µε κανέναν», είπε στο «Harpers’ Bazzar» Αυστραλίας η Τζέσικα Χαρτ, θέλοντας να τονίσει πόσο προσεκτική είναι σε όσες φωτογραφίες ανεβάζει στο διαδίκτυο, ενώ κατέληξε µιλώντας για τον αγαπηµένο της: «∆εν µε αφήνει να ανεβάσω τίποτα σχετικό µε εµάς!».
Κατά τα άλλα, το ζευγάρι συνεχίζει να ζει ευτυχισµένο έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, απολαµβάνοντας την καθηµερινότητά του στη Νέα Υόρκη, όπου είναι η «βάση» τους. Βέβαια, τα συχνά ταξίδια της σε όλα τα µήκη και πλάτη της Γης για το µόντελιγκ την αναγκάζουν να βρίσκεται µε µία βαλίτσα στο χέρι και µάλιστα σε µερικά από αυτά τα ταξίδια της την ακολουθεί και ο Σταύρος. Κάτι όµως που δεν συνέβη πρόσφατα, όταν το διάσηµο µοντέλο πήγε στη Νέα Ζηλανδία για δουλειές. Έπειτα από τις διακοπές του ζευγαριού στο Σεν Μόριτζ, εκείνος επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και εκείνη ταξίδεψε µέχρι τη µακρινή Νέα Ζηλανδία όπου ολοκλήρωσε τις επαγγελµατικές της υποχρεώσεις, πριν επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά του συντρόφου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved