Σταύρος Νιάρχος-Τζέσικα Χαρτ: Αξέχαστα γενέθλια με τριπλή έκπληξη!
Lifestyle

Σταύρος Νιάρχος-Τζέσικα Χαρτ: Αξέχαστα γενέθλια με τριπλή έκπληξη!

Η Τζέσικα Χαρτ θα θυµάται σίγουρα τα φετινά της γενέθλια ως τα πιο όµορφα και τα πιο ευτυχισµένα της ζωής της, αφού ο αγαπηµένος της, Σταύρος Νιάρχος, της είχε ετοιµάσει τρεις υπέροχες εκπλήξεις.

Το διάσηµο µοντέλο από την Αυστραλία και «άγγελος» της Victoria’s Secret γιόρτασε τα 30ά της γενέθλια και ο περιζήτητος εργένης -ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει µάτια για άλλη- φρόντισε να οργανώσει για εκείνη µία ξεχωριστή ηµέρα. Ένα ροµαντικό δείπνο, ένα πανάκριβο δώρο που ήξερε πως θα την ξετρελάνει και ένα ξέφρενο πάρτι µέχρι το πρωί µε τους πιο αγαπηµένους της φίλους ήταν οι τρεις εκπλήξεις που της επιφύλασσε, ακριβώς µία εβδοµάδα πριν από την ηµέρα των γενεθλίων της.
Ο χρυσός κληρονόμος της αυτοκρατορίας Νιάρχου κατάφερε να οργανώσει την τέλεια βραδιά. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8 το βράδυ, στο ραντεβού που είχε δώσει µε την αγαπηµένη του, χωρίς όµως να την έχει ενηµερώσει για το τι θα επακολουθούσε. Αρχικά της πρόσφερε ένα τεράστιο καλάθι µε υπέροχα λουλούδια και της έδωσε το δώρο της, µε το οποίο η Τζέσικα ξετρελάθηκε. Ήταν µία πανάκριβη συλλεκτική τσάντα γνωστού οίκου, που ενθουσίασε το γνωστό µοντέλο - ως γνωστόν, λατρεύει τα ρούχα και τα αξεσουάρ και ξεχωρίζει πάντα για τις στιλάτες εµφανίσεις της. Στη συνέχεια ακολούθησε ροµαντικό δείπνο για δύο σε γνωστό, πολυτελές εστιατόριο του Μανχάταν. Η Τζέσικα, που προσέχει πολύ τη διατροφή της, επέλεξε µια σαλάτα και ψάρι, τα οποία συνόδευσε µε λευκό κρασί, ενώ για επιδόρπιο έφαγε σαλάτα µε εξωτικά φρούτα. Ο Σταύρος, αν και τη συνόδευσε στο λευκό κρασί, προτίµησε για κυρίως πιάτο κρέας και πατάτες, σπεσιαλιτέ του διάσηµου εστιατορίου. Όσοι τους είδαν από κοντά κατά τη διάρκεια του δείπνου διαπίστωσαν πως ακόµα και µετά από τέσσερα χρόνια συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευµένοι. Μάλιστα, σύµφωνα µε πηγή από το περιβάλλον τους, συζήτησαν τα σχέδιά τους για το επταήµερο ταξίδι που θα κάνουν στην Ευρώπη, όταν η Τζέσικα θα καταφέρει να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις φωτογραφίσεις και τα editorials µόδας που περιλαµβάνονται στο πρόγραµµά της.
Λίγο αργότερα βρέθηκαν σε ένα από τα πιο διάσηµα πριβέ κλαµπ της Νέας Υόρκης, το «Ph-D», όπου ο Σταύρος είχε κάνει κράτηση και τους περίµεναν πέντε στενοί φίλοι τους. Η παρέα διασκέδασε µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η Τζέσικα, πραγµατικά ευτυχισµένη, έδειξε να απολαµβάνει τη βραδιά χορεύοντας στους ρυθµούς της µουσικής που επέλεγε ο dj. Γύρω στα µεσάνυχτα, δε, εµφανίστηκε ξαφνικά µπροστά της µια υπέροχη τούρτα για να σβήσει τα κεράκια. Αυτή ήταν µία από τις πρώτες δηµόσιες εξόδους τής Τζέσικα µετά την επέµβαση στα µάτια της, πριν από περίπου έναν µήνα, για τη διόρθωση της µυωπίας. Όλο αυτό το διάστηµα έπρεπε να αποφεύγει τους κλειστούς χώρους και τις µετακινήσεις, ώστε να αναρρώσει πλήρως. Γι’ αυτό και ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος αγαπημένος της, µε αφορµή τα γενέθλιά της, οργάνωσε µία µοναδική βραδιά που ήξερε πως επιθυµούσε πολύ η αγαπηµένη του.
Η εντυπωσιακή καλλονή από την Αυστραλία δείχνει να διανύει µία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Όχι µόνο επειδή στην προσωπική της ζωή είναι πολύ ευτυχισµένη µε τον Έλληνα χρυσό κληρονόµο, αλλά και επειδή η καριέρα της βρίσκεται στο ζενίθ. Μόλις πριν από λίγες ηµέρες ψηφίστηκε από κορυφαίο περιοδικό µόδας ως το πιο όµορφο µοντέλο του κόσµου για το 2016, ενώ κρατάει ήδη µία καλή θέση στη λίστα µε τα πιο ακριβοπληρωµένα µοντέλα στον πλανήτη, καθώς τα κέρδη της άγγιξαν την περασµένη χρονιά τα 46 εκατοµµύρια δολάρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved