Γιώργος και Χάρης Ντάβλας: Η συνεργασία και η σχέση τους
Lifestyle

Γιώργος και Χάρης Ντάβλας: Η συνεργασία και η σχέση τους

Είναι Σεπτέμβριος του 2005, όταν ο Γιώργος Ντάβλας αναλαμβάνει το event για τα εγκαίνια του καταστήματος παιδικών ρούχων της Μαρί Σαντάλ στην Αθήνα. Ένα event με εκλεκτούς προσκεκλημένους και ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

«Ήξερα πως ο Χάρης δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις και του ζήτησα να με βοηθήσει στην διοργάνωση των εγκαινίων. Αν και ήμουν πολύ αγχωμένος, η πρώτη μας συνεργασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία», παραδέχεται ο Γιώργος. «Η αλήθεια είναι πως στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων δεν είχα καθόλου εμπειρία. Ωστόσο, ο Γιώργος μου έδωσε την ελευθερία να κινηθώ όπως θέλω και αυτό είναι προς τιμήν του», εξηγεί ο Χάρης. Δυο μέρες μετά από το παρθενικό κοινό τους project, τα αδέλφια συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο μιας σταθερής συνεργασίας, με την εταιρεία Davlas and Partners να παίρνει σάρκα και οστά λίγο πριν την έλευση του 2006.

«Με τον Χάρη έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές πάνω σε θέματα της δουλειάς, διότι εκείνος είναι περισσότερο οργανωτικός, ενώ εγώ θρασύς με περίσσιο θάρρος. Όμως, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο», λέει ο Γιώργος εντοπίζοντας τη συνταγή της επιτυχίας.

«Τα πρώτα χρόνια σκοτωνόμασταν συνέχεια. Θυμάμαι πως μόνο καρέκλες δεν έφευγαν», προσθέτει γελώντας ο Χάρης και συνεχίζει: «Όταν ο Γιώργος έγινε πατέρας δεθήκαμε ακόμα περισσότερο. Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως μάθαμε ο ένας τον άλλο, οπότε όταν πάει να ξεκινήσει ο καβγάς, ένας από τους δυο φεύγει ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα!».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved