Πάσχα στο Πόρτο Χέλι για τον Κωνσταντίνο και...
Lifestyle

Πάσχα στο Πόρτο Χέλι για τον Κωνσταντίνο και...

Με τα δύο από τα πέντε παιδιά τους θα γιορτάσουν και το φετινό Πάσχα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος µε τη σύζυγό του Αννα-Μαρία. Για τουλάχιστον 15 ηµέρες η όµορφη βίλα του ζεύγους, που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι σε µια ειδυλλιακή τοποθεσία πνιγµένη στο πράσινο, θα γεµίσει από ζωή, καθώς εκτός από τον Νικόλαο και τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάντικ, που ζουν στην Αθήνα, το ταξίδι της στην Ελλάδα έχει δροµολογήσει και η πρωτότοκη κόρη τους Αλεξία µε την οικογένειά της.

Ο Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία λατρεύουν την κατανυκτική ατµόσφαιρα των ηµερών στο Πόρτο Χέλι, αλλά και στο νησί των Σπετσών, το οποίο επισκέπτονται πολύ συχνά. Με απλότητα και διακριτικότητα, για ακόµη µια χρονιά θα βρεθούν στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες για να παρακολουθήσουν τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδοµάδας και να λάβουν το Αγιο Φως το βράδυ της Ανάστασης.
Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και ο Νικόλαος µε τη σύζυγό του Τατιάνα, που θα µεταβούν στο όµορφο αργολικό θέρετρο προκειµένου να περάσουν οικογενειακά τις άγιες ηµέρες. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν ιδιαίτερη αδυναµία στις Σπέτσες, όπου επέλεξαν τον Αύγουστο του 2010 να ζήσουν την οµορφότερη στιγµή της ζωής τους, αυτή του γάµου τους.
Η Αλεξία θα ταξιδέψει από την Ισπανία µε τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες και τα παιδιά τους, τη 14χρονη Αριέττα, τη 13χρονη Αννα-Μαρία, τον 11χρονο Κάρλο και την 9χρονη Αµελία, για το Πάσχα.
Αβέβαιη παραµένει η άφιξη της Θεοδώρας στην Ελλάδα, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραµµά της. Αν καταφέρει να αποδεσµευτεί από τις επαγγελµατικές υποχρεώσεις της, θα ταξιδέψει από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο και έπειτα θα έρθει για λίγες ηµέρες στο Πόρτο Χέλι για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της. Αυτός που σίγουρα δεν θα τα καταφέρει είναι ο µικρότερος αδελφός της Φίλιππος , ο οποίος λόγω της θέσης του ως χρηµατιστή στη Γουόλ Στριτ δεν θα βρει χρόνο για αυτό το ταξίδι.
Τέλος, ο µεγαλύτερος γιος του Κωνσταντίνου, Παύλος, και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ το φετινό Πάσχα δεν θα το γιορτάσουν στη χώρα µας, αφού τα µικρότερα παιδιά τους έχουν σχολείο, καθώς τα µαθήµατα στο Λονδίνο σταµατούν κατά τη διάρκεια του καθολικού Πάσχα, που φέτος δεν συνέπεσε µε το ορθόδοξο. Έτσι το ζευγάρι µαζί µε την 20χρονη Μαρία-Ολυµπία, η οποία σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, τον 18χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 16χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 12χρονο Οδυσσέα-Κίµωνα και τον 8χρονο Αριστείδη-Σταύρο σκοπεύουν να έρθουν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι
Ένα γνήσιο ελληνικό τραπέζι σκοπεύουν να στρώσουν την Κυριακή του Πάσχα ο Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία. Συντροφιά µε λίγους καλούς φίλους που έχουν προσκληθεί από το ζεύγος, όπως ο Νασος Θανόπουλος µε τη σύζυγό του Νάσια Παναγιωτάκη, η Ηρώ και ο Γιώργος Κόβας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος µε τη σύζυγό του Ζωή Λάσκαρη, θα απολαύσουν παραδοσιακά πασχαλινά εδέσµατα όπως σουβλιστό αρνί, ψητές πατάτες, κόκκινα αυγά, κοκορέτσι και πολλές διαφορετικές σαλάτες -που λατρεύουν η Τατιάνα και η Άννα-Μαρία- καθώς και πιάτα ζυµαρικών και αρκετά ακόµα ορεκτικά. Ο Κωνσταντίνος που προσέχει αρκετά τη διατροφή του, ειδικά µετά την περιπέτεια υγείας που είχε πριν από µερικά χρόνια, θα επιτρέψει στον εαυτό του εκείνη την ηµέρα να γευτεί -µε µέτρο βέβαια- τα παραδοσιακά αυτά πιάτα, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved