H Μαρία Ολυμπία ερωτεύτηκε! Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος νέος σύντροφός της!
Lifestyle

H Μαρία Ολυμπία ερωτεύτηκε! Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος νέος σύντροφός της!

Το τελευταίο διάστημα η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Μίλερ, Μαρία-Ολυμπία, κάνει όλο και πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τον Πίτερ Μπραντ τζούνιορ, γιο του δισεκατομμυριούχου βασιλιά του χαρτιού στις Ηνωμένες Πολιτείες εκδότη και συλλέκτη έργων τέχνης Πίτερ Μπραντ, από τον γάμο του με το σούπερ μόντελ των 90s, Στέφανι Σέιμουρ.

Ο 22χρονος κληρονόμος και η 19χρονη κούκλα εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη, όπου εκείνη σπουδάζει σχέδιο μόδας. Οι δυο τους είναι αχώριστοι το τελευταίο διάστημα, βγαίνουν συχνά μαζί στην αμερικανική μεγαλούπολη και δείχνουν να περνούν πολύ καλά. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψαν ως την Καλιφόρνια για να παρακολουθήσουν το μουσικό φεστιβάλ Coachella, στο Indio.
Φυσικά, καθώς τους αρέσουν οι ανέσεις δεν έμειναν στην ύπαιθρο όπως οι περισσότεροι από τους θεατές αλλά νοίκιασαν μια από τις πολυτελείς σκηνές/τέντες τεσσάρων ατόμων που κόστιζαν... 5.000 δολάρια και μαζί φυσικά είχαν και VIP πάσο για όλες τις συναυλίες του τριημέρου. Εκτός όμως από την Καλιφόρνια, η Μαρία-Ολυμπία και ο Πίτερ έκαναν ακόμη μια κοινή εμφά¬νιση στην εκδήλωση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Foundation Fighting Blindness για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης. Ο Πίτερ εκείνο το βράδυ πόσταρε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη λεζάντα: «Η αγάπη είναι τυφλή». Όπως ήταν φυσικό, αυτό πυροδότησε τις φήμες περί σχέσης των δύο νεαρών που θεωρούνται από τις πιο κομψές παρουσίες στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης Η εμφάνιση όμως που φούντωσε ακόμη περισσότερο τις φήμες και έδωσε τροφή στον βρετανικό Τύπο για να κάνει λόγο για ερωτική σχέση ανάμεσα τους ήταν το πριβέ πάρτι μετά το γκαλά του διάσημου οίκου μόδας Balmain, που φιλοξενήθηκε στο γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης «The Gilded Lily». Η Μαρία-Ολυμπία εντυπωσίασε με το κομψό Balmain φόρεμά της το οποίο στη συνέχεια δώρισε για τον φιλανθρωπικό σκοπό του γκαλά. Ο συνοδός της Μπραντ, έκανε τη δική του δωρεά, αφού ο Ιδιος όπως και η οικογένεια του είναι γνωστοί για τη φιλανθρωπική τους δράση. Το υπόλοιπο βράδυ οι δυο τους το πέρασαν με τη συντροφιά διάσημων μοντέλων όπως η Ντέβον Ουίντσορ και η Άνα Κλίβελαντ. Πάντως κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη real, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το τι πραγματικά τους συνδέει, αν και ο ξένος Τύπος αφιερώνει εκτενή ρεπορτάζ αναφέροντας τους ως το νέο hot ζευγάρι της κοσμικής ζωής στη Νέα Υόρκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved