Δείτε τον παραμυθένιο γάμο της πριγκίπισσας Βικτώρια
Lifestyle

Δείτε τον παραμυθένιο γάμο της πριγκίπισσας Βικτώρια

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Βικτώρια παντρεύτηκε σήμερα τον αγαπημένο της Ντάνιελ Γουέστλινγκ, ιδιοκτήτη αλυσίδας γυμναστηρίων. Πρόκειται για ένα πραγματικό παραμύθι και αναμφισβήτητα  είναι ο γάμος της χρονιάς!

Η 32χρονη Βικτώρια γνώρισε πριν χρόνια τον γυμναστή, Ντάνιελ και παρόλο που πολλοί έλεγαν ότι θα είναι ένα εφήμερο ειδύλλιο, ο έρωτας τους προχώρησε και σήμερα παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους στοίχησε δυόμιση εκατομμύρια ευρώ, μισά πλήρωσε η κυβέρνηση και μισά οι γαλαζοαίματοι.

Στη λίστα των περίπου χιλίων καλεσμένων του παραμυθένιου γάμου ήταν γαλαζοαίματοι από όλον τον κόσμο καθώς και πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων. Μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων: ο πρίγκηπας του ιαπωνικού θρόνου Naruhito, ο βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos και ο βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah ο δεύτερος, ο βασιλιάς Αλβέρτος του Βελγίου, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας κ.α. Μετά την τελετή το ζευγάρι έκανε το γύρο της πόλης με τη βασιλική άμαξα. Ο Ντάνιελ Γουέστλινγκ μετά το γάμο ονομάζεται πλέον πρίγκηπας Ντάνιελ, Δούκας του Βαστεργκοτλαντ. Δείτε το βίντεο!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved