Lifestyle

Οι Celebrities έπαιξαν Beach Volley για τη WIN Hellas και ήμασταν εκεί

Gossip-tv Team

Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το ετήσιο Celeb Beach Volley της W.I.N Hellas

Στo Varkiza Resort και πιο συγκεκριμένα στο Moana Beach Club νωρίς χθες το απόγευμα η παραλία γέμισε celebrities έτοιμους για καρφώματα και «κόντρες»

Ο αγώνας Beach Volley διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Beach Volley Academy της Έφης Σφυρή η οποία και ήταν πανταχού παρούσα σε όλη την προετοιμασία αλλά και τον συντονισμό και το «ζέσταμα» των celebrities που πήραν μέρος με μεγάλο κέφι και όλη τους την καρδιά στο σημαντικό αυτό φιλανθρωπικό event.

Γνωστά ονόματα ενώσαν τις δυνάμεις του και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο Beach Volley, αλλά και το χιούμορ τους και το κέφι τους πριν και μετά τον αγώνα, βοηθώντας με το τρόπο τους να μαζευτούν χρήματα για να βοηθηθούν οι κακοποιημένες γυναίκες του ΜΚΟ και να δώσουμε όλοι μαζί ένα τέλος στην ενδοοικογενειακή βία.

Με αλφαβητική σειρά θα συμμετείχαν : Αφρουδάκης Γιώργος, Αφρουδάκης Ζάχος, Βούκσεβιτς Ντούσαν, Βουρλιώτης Νίκος, Βραχάλη Χριστίνα, Γαλιφά Έλενα, Γρέκας Κώστας, Δεβετζή Πηγή, Δημητράκου Ζωή, Ευαγγελινού Κατερίνα, Μανίκας Γιώργος, Μελισσανίδης Ιωάννης, Ναθαναήλ Αννίτα, Παθέκα Σοφία, Πανταζή Κλέλια, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδάκου Σήλια, Παπακώστας Λάμπρος, Πασχάλη Σόφη, Σφυρή Έφη, Φραγκολιάς Κώστας, Φανή Χαλκιά, Χολέβας Βλάσσης, Χρήστου Έφη, Ψάρρας Σάκης και πολλοί ακόμα.

Guest DJ και παρουσιάστρια του event η Μάγκυ Χαραλαμπίδου
Στο πλευρό της WIN Hellas, οι χορηγοί που στηρίζουν το δύσκολο αυτό έργο οι : Mothercare, Oriflame, Swarovski και υποστηρικτές είναι η Franklin Marshall.

Project Manager : Σαμάνθα Αποστολοπούλου που δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει για τα πάντα. Το Gossip-tv.gr ήταν φυσικά εκεί, στηρίζοντας με τον δικό του τρόπο αυτήν την σημαντική προσπάθεια και κατέγραψε με την κάμερα όλα όσα έγιναν. Δείτε τα βίντεο και το άφθονο φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved