Ο sir Φίλιπ Γκριν επιτέθηκε σε ρεπόρτερ
Lifestyle

Ο sir Φίλιπ Γκριν επιτέθηκε σε ρεπόρτερ

Επεισοδιακή κατάληξη είχε η προσπάθεια δημοσιογράφου να πάρει δηλώσεις από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Φίλιπ Γκριν, ο οποίος βολτάρει στο Ιόνιο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του, μετά το λουκέτο που έβαλε σε αλυσίδα πολυκαταστημάτων, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς δουλειά χιλιάδες εργαζόμενοι.

Ο δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου Sky News Ντέιβιντ Μπόουντεν αναζήτησε στην Ιθάκη τον μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων BHS, που τον περασμένο Ιούνιο ανακοίνωσαν ότι θα διακόψουν σταδιακά τη λειτουργία τους, με αποτέλεσμα την απώλεια περίπου 11.000 θέσεων εργασίας. Η πτωχευμένη αλυσίδα BHS αποτελείτο από 163 καταστήματα και πουλήθηκε από τον σερ Φίλιπ Γκριν σε άλλον επιχειρηματία έναντι μίας λίρας! Ο Μπόουντεν δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να εντοπίσει αραγμένο έξω από το Βαθύ το 90άμετρο σούπερ γιοτ «Λεοντόκαρδος» («Lionheart») του σερ Φίλιπ Γκριν, αξίας 100.000.000 λιρών. Ο δημοσιογράφος ζήτησε από το πλήρωμα να μιλήσει με τον ζάπλουτο ιδιοκτήτη, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Στη συνέχεια, ωστόσο, στάθηκε πιο τυχερός, καθώς συνάντησε τον σερ Φίλιπ Γκριν στο Βαθύ.

Μόλις επιχείρησε να τον προσεγγίσει και να του κάνει μερικές ερωτήσεις αναφορικά με την πτώχευση της BHS, ο δισεκατομμυριούχος, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, ξέσπασε τα νεύρα του και αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση, επαναλαμβάνοντας «φύγε από εδώ», ενώ έγινε έξω φρενών όταν διαπίστωσε ότι το τηλεοπτικό συνεργείο τον μαγνητοσκοπούσε. Το βίντεο δείχνει τον εξοργισμένο επιχειρηματία να προσπαθεί να αποσπάσει την κάμερα και να φωνάζει ότι θα την πετάξει στο νερό! Στο σημείο αυτό, η «συνέντευξη» ολοκληρώθηκε και ο σερ επέστρεψε στη θαλαμηγό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved