Χανδρής-Φόρτε: Ο παραμυθένιος γάμος τους στην Τοσκάνη
Lifestyle

Χανδρής-Φόρτε: Ο παραμυθένιος γάμος τους στην Τοσκάνη

Ο Δημήτρης Χανδρής και η Λίντια Φόρτε επέλεξαν να παντρευτούν στην Τοσκάνη, έτσι ο γάμος τους να μην πάρει διαστάσεις. 

Το ζευγάρι δεν θέλησε η πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους να βρεθεί στο επίκεντρο όπως είχε γίνει με την θεία το Δημήτρη Χανδρή, την Ευγενία Χανδρή το καλοκαίρι στην Μύκονο.

Άλλωστε, η οικογένεια Φόρτε διατηρεί στην Τοσκάνη ξενοδοχείο. Στο προσκλητήριο που έστειλαν αναγραφόντουσαν οι τριήμερες εκδηλώσεις του εορτασμού και οι καλεσμένοι ήταν από όλο το διεθνές jet set.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της βραδιάς του γάμου παρέπεμπαν σε Εβδομάδα Μόδας, ενώ οι κυρίες έδειξαν προτίμησε στον Dior και στον Oscar de la Renta. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τα αδέλφια τους, ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα εντυπωσιακό show βεγγαλικών.

Η νύφη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ρομαντικό νυφικό της, το οποίο σχεδιάστηκε από την μητέρα της και ράφτηκε στα πιο ακριβά ατελιέ του Λονδίνου. Τέλος, ο Δημήτρης Χανδής και η Λίντια Φόρτε θα πάνε γαμήλιο ταξίδι σε κάποιον εξωτικό προορισμό, όπου θα είναι το επόμενο θέμα μετά τον γάμο τους.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού-ανάμεσά τους και η Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο- ανέβασαν φωτογραφίες από τον γάμο στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved