Σχέδια γάμου για τους...
Lifestyle

Σχέδια γάμου για τους...

Eίναι ένα λαµπερό ζευγάρι της κοσµικής Αθήνας, που -χωρίς να προκαλεί- καταφέρνει πάντα να µαγνητίζει τα βλέµµατα και το ενδιαφέρον.

Ο Αλιόσα Γκρίσιν, γιος του επιχειρηµατία της Alpha Grisin Βασίλη Γκρίσιν, και η Σταµατίνα Γλου, κόρη του επιχειρηµατικού ζεύγους Άκη και Μελίνας Γλου, διανύουν µια από τις οµορφότερες περιόδους της ζωής τους.
Πριν από λίγο καιρό η Σταµατίνα γνώρισε τους γονείς του συντρόφου της και, όπως ήταν αναµενόµενο, κέρδισε το... στοίχηµα. Είναι αξιαγάπητη, µε φυσική ευγένεια, έντονη δραστηριότητα και πολλά ενδιαφέροντα. Ο Αλιόσα έχει ήδη συστηθεί στους γονείς της αγαπηµένης του, οι οποίοι, σύµφωνα µε πληροφορίες της real, τον αντιµετωπίζουν ήδη ως µέλος της οικογένειας.
Το ζευγάρι, που έχει συµπληρώσει σχεδόν έναν χρόνο σχέσης, µοιάζει πιο σίγουρο από ποτέ για την έκβαση αυτού του έρωτα. Πέρασαν µαζί το καλοκαίρι πραγµατοποιώντας εξορµήσεις σε ήσυχα κυκλαδίτικα νησιά, άλλοτε οι δυο τους και άλλοτε παρέα µε καλούς φίλους τους.
Οι ιδιαίτεροι δεσµοί αίµατος που έχει ο Αλιόσα µε το Ρέθυµνο τους οδήγησαν για ολιγοήµερες διακοπές και στην Κρήτη. Παρά το ότι, λόγω των οικογενειακών επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων τους, έχουν συνηθίσει να κυκλοφορούν σε κοσµικά και πολυφωτογραφηµένα µέρη, όσο είναι µαζί επιλέγουν να διαφυλάσσουν την ιδιωτικότητά τους και κινούνται µακριά από τις κοσµικότητες και τα αδιάκριτα βλέµµατα.
Αν και δεν έχουν προχωρήσει σε προετοιµασίες ή συγκεκριµένα σχέδια, όλα δείχνουν ότι είναι έτοιµοι να κάνουν το επόµενο µεγάλο βήµα. Μέχρι να πάρουν τον δρόµο της επισηµοποίησης, ωστόσο, απολαµβάνουν την αγάπη τους που γίνεται ολοένα και πιο στέρεη και αφοσιώνονται στις καριέρες τους, που και οι δύο υπηρετούν µε µεγάλο ταλέντο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved