Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!
Lifestyle

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

Aν και μόλις 18 ετών, ο γιος του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος Αλέξιος ήδη μετράει πολλές χιλιάδες θαυμάστριες μέσα από τα social media, των οποίων είναι δεινός χρήστης, ενώ έχει δεχτεί ακόμα και πρόταση γάμου.

Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος ή «Τίνο», όπως τον αποκαλούν οι δικοί του, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του και το μασκέ πάρτι, που διοργάνωσε στο διάσημο πριβέ κλαμπ «Albert’s» του Λονδίνου με αφορμή το γεγονός, έκανε μεγάλη αίσθηση. Καθώς τα γενέθλιά του συνέπιπταν με τη γιορτή του Halloween αποφάσισε να κάνει πάρτι μεταμφιεσμένων με τίτλο «Η ημέρα των νεκρών» και όλα ήταν προσεγμένα με βάση την εν λόγω θεματολογία. Ακόμα και η πολυώροφη τούρτα που επέλεξε ήταν σε χρώμα μαύρο, διακοσμημένη με... νεκροκεφαλές, ενώ ο ίδιος ντυμένος με ένα εντυπωσιακό κοστούμι και ανάλογο μακιγιάζ έκλεψε την παράσταση.
Ο Τίνο είναι ο μεγαλύτερος γιος και δεύτερο κατά σειρά από τα πέντε παιδιά του ζευγαριού. Γεννημένος το 1998 στη Νέα Υόρκη έζησε στην αμερικανική μεγαλούπολη μέχρι τα 7 του χρόνια. Η οικογένειά του τότε αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου ο μικρός τότε Τίνο φοίτησε στο φημισμένο σχολείο Wellington College. Τον περασμένο Ιούνιο αποφοίτησε και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, παράλληλα με τις διακοπές του, έκανε τις απαραίτητες προετοιμασίες για να συνεχίσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο. Είχε κάνει αίτηση στα περιζήτητα Πανεπιστήμια Yale και Harvard και τελικά, όπως δείχνει και μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram φορώντας την μπλούζα με το γράμμα «Η», ο 18χρονος νέος μετακομίζει στη Βοστώνη για να ακολουθήσει σπουδές στα Οικονομικά και τις Πολιτικές Επιστήμες στο κορυφαίο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Harvard.
Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, σύμφωνα με τη real, είναι πολύ δεμένος με τη μεγαλύτερη κατά έναν χρόνο αδερφή του Μαρία-Ολυμπία, που σπουδάζει σχέδιο μόδας στη Νέα Υόρκη. Μέχρι πέρυσι που εκείνη δεν είχε φύγει ακόμα από το πατρικό της για σπουδές, οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Ακόμη και τώρα, όμως, που η πάντα κομψή Μαρία-Ολυμπία εγκαταστάθηκε στην αμερικανική μεγαλούπολη για σπουδές, ο Τίνο την επισκέπτεται συχνά. Φυσικά, τις διακοπές τους τις περνούν πάντα μαζί, είτε στην Ελλάδα είτε στις Μπαχάμες, όπου η οικογένεια Μίλερ -από την πλευρά της μητέρας τους- διαθέτει μία υπέροχη εξοχική κατοικία.
Ο Τίνο προσέχει τη διατροφή του, γυμνάζεται τακτικά και του αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα. Του αρέσουν επίσης τα θαλάσσια σπορ, η ιππασία, το ποδόσφαιρο και τα ταξίδια. Το αποδεικνύει συχνά, «ανεβάζοντας» στα social media φωτογραφίες από μέρη που επισκέπτεται. Πρόσφατα βρέθηκε στο Yorkshire της Μεγάλης Βρετανίας μαζί με την οικογένειά του, όπου ενθουσιασμένος από το εντυπωσιακό τοπίο πέρασε την ημέρα του φωτογραφίζοντας οτιδήποτε του τραβούσε την προσοχή.
Αν και η πρώτη εντύπωση που αφήνει σε όσους δεν τον γνωρίζουν είναι αυτή του ήσυχου και ντροπαλού αγοριού, ο Τίνο διαθέτει πολύ έντονη προσωπικότητα. Είναι πολύ δυναμικός και κοινωνικός και γίνεται συχνά το επίκεντρο της παρέας του. Αυτή την περίοδο δεν διατηρεί δεσμό καθώς το πρόγραμμά του δεν του το επέτρεπε (έδινε εξετάσεις για το πανεπιστήμιο και ήταν απασχολημένος με το διάβασμα και τις συνεντεύξεις για τα κολέγια που τον ενδιέφεραν), είναι, όμως, βέβαιο ότι τώρα που ξεκινά τη φοιτητική του ζωή δεν θα μείνει για πολύ καιρό μόνος. Ήδη οι ακόλουθοί του σε μόλις ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram, έχουν ξεπεράσει τους 14.500, με τη συντριπτική πλειονότητα να ανήκει στο ωραίο φύλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved