«Έφυγε» από τη ζωή ο «Ωνάσης του Αραβικού Κόσμου»
Lifestyle

«Έφυγε» από τη ζωή ο «Ωνάσης του Αραβικού Κόσμου»

O πλέον διαβόητος έμπορος όπλων στον κόσμο άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 82 ετών έπειτα από μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον.

Ο Αντνάν Κασόγκι, ο οποίος έκλεινε συμφωνίες εκατομμυρίων μεταξύ σαμπάνιας και έντονης δράσης στην... κρεβατοκάμαρα τις ημέρες της μεγάλης δόξας του, τη δεκαετία του ’70, είχε συγκεντρώσει πλούτο που υπολογιζόταν στα 2,76 δισ. ευρώ. Κι ενώ μάλιστα οι ανταγωνιστές του έκλειναν τις δουλειές τους κρυφά, αυτός το έκανε συχνά με τη συντροφιά σταρ του Χόλιγουντ.

«Ο αγαπημένος μας πατέρας πέθανε ειρηνικά σήμερα στο Λονδίνο, ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για Πάρκινσον» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η οικογένεια του ανθρώπου που ήταν γνωστός ως «Ωνάσης του Αραβικού Κόσμου». «Πέρασε τις τελευταίες ημέρες του με την ίδια κομψότητα, δύναμη και αξιοπρέπεια που χαρακτήριζε την απίστευτη ζωή του» καταλήγει.

Πράγματι, όπως αναφέρει η espresso, ήταν απίστευτη η ζωή του αφού, σύμφωνα με φήμες, μέσα σε μόλις μία ημέρα είχε ξοδέψει 172.000 ευρώ (σημερινή αξία), πριν εμπλακεί στο σκάνδαλο Ιράν - Κόντρας στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved