Η κραυγή αγωνίας ηθοποιού στην Κονιόρδου: «Αν κλείσει το «Αντιθέατρο» θα πεθάνω... Κυριολεκτώ»
Lifestyle

Η κραυγή αγωνίας ηθοποιού στην Κονιόρδου: «Αν κλείσει το «Αντιθέατρο» θα πεθάνω... Κυριολεκτώ»

Ένα μήνυμα-σοκ έστειλε η ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και ποιήτρια Μαρία Ξενουδάκη στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.Η κυρία Ξενουδάκη κάνει έκκληση στην κυρία Κονιόρδου προκειμένου να μην κλείσει το “Αντιθέατρο”, να μην μπει λουκέτο στον καλλιτεχνικό χώρο που δημιούργησε πριν 39 χρόνια.

“Αν κλείσει το “Αντιθέατρο” θα πεθάνω... Κυριολεκτώ! Αν δεν πάρω χρήματα θα φτάσω στα άκρα... Θέλω να ενδιαφερθεί το υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα η κυρία Κονιόρδου να μου δώσει τις επιχορηγήσεις που δεν πήρα ποτέ και αναμφισβήτητα ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ”, είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso η Μαρία Ξενουδάκη που βρίσκεται σε οικονομική ασφυξία και να επισημάνουμε ότι στο παρελθόν είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας.

Και τόνισε: “Σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις φτάνω, ύστερα από μια ενδογενή κρίση που δεν ελέγχεται από το νοητικό πεδίο μου”. Τέλος αποκάλυψε πως τρία χρόνια μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια, χωρίς να κάνει κατάχρηση και πως τα οικονομικά προβλήματα την έχουν φέρει σε αδιέξοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved