Η βασιλόπιτα στο Πόρτο Χέλι και οι αναμνήσεις!
Lifestyle

Η βασιλόπιτα στο Πόρτο Χέλι και οι αναμνήσεις!

Μετά τις διακοπές στη Μάνη, όπου φωτογράφισε υπέροχα τοπία, όπως συνηθίζει, ο Πρίγκιπας Νικόλαος πήρε τη σύζυγο του, Τατιάνα, και επισκέφτηκαν το σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι.

Εκεί βρίσκονται οι γονείς του, με τους οποίους, θέλοντας να τιμήσει τις παραδόσεις, έκοψε βασιλόπιτα και απαθανάτισε τη στιγμή. Στη φωτογραφία, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που είναι καλύτερα σε ό,τι αφορά την υγεία του ήταν καθιστός, ενώ η Αννα-Μαρία όρθια, από πάνω του, έκοβε τη βασιλόπιτα, που έγραφε «Καλή χρονιά».

Πρόκειται για μια συγκεκριμένη διαδικασία που, όπως αναφέρει το Secret, ακολουθούν από παλαιότερα, όταν σε όλες τις σημαντικές στιγμές η τέως βασίλισσα έκοβε την πίτα υπό το βλέμμα του τέως βασιλιά. Αυτήν τη φορά, όμως, το σημείο όπου κάθισαν έχει ιδιαίτερη σημασία. Πίσω τους, στον τοίχο, υπήρχαν δύο μεγάλα κάδρα με τις προσωπογραφίες των γονιών του τέως.

Αυτό επισημαίνει και στο σχόλιο του ο Νικόλαος, που τράβηξε τη φωτογραφία ανεβάζοντας την στο Instagram. «Κόβοντας την παραδοσιακή βασιλόπιτα με τους γονείς μου κοίτη γιαγιά και τον παππού μου, που φαίνονται στις φωτογραφίες πίσω», έγραφε, ενώ ακολούθησαν πλήθος ευχές για καλή χρονιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved