Έρχονται στην Αθήνα ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα
Lifestyle

Έρχονται στην Αθήνα ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Mετά τη θετική απάντηση του Πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Camilla Parker Bowles στην πρόσκληση του Προέδρου της ∆ηµοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για επίσκεψη στην Αθήνα, οριστικοποιήθηκε και ο χρόνος της παρουσίας τους στη χώρα µας.

Η επίσκεψή τους στην Αθήνα θα γίνει τον προσεχή Μάιο.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καµίλα επέλεξαν το συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα για να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την Αθήνα και τις άλλες περιοχές που θα επισκεφτούν σε όσο το δυνατόν πιο καλές καιρικές συνθήκες σύμφωνα με δημοσίευμα του περοδικού Secret.

Η φιλοξενία τους στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσηµο δείπνο προς τιµήν τους, αναµένεται να είναι ιδιαίτερα θερµή. Η µεγάλη δυσκολία που θα προκύψει για την εθιµοτυπία της Προεδρίας της ∆ηµοκρατίας είναι η λίστα των προσκεκληµένων στο επίσηµο δείπνο, καθώς το ενδιαφέρον είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει ακόµα και αυτό που εκδηλώθηκε στα αντίστοιχα δείπνα προς τιµήν του Μπαράκ Οµπάµα και του Εµανουέλ Μακρόν.

Όσο για τους σεφ του Προεδρικού Μεγάρου Θανάση Σκούρα και Στέφανο Τσιαµπαλή, από τώρα έχουν ξεκινήσει να µελετούν το ξεχωριστό µενού εκείνης της βραδιάς, οι εικόνες από την οποία είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τον γύρο του κόσµου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved