O' Ceanos του Γιάννη Δράγνη: Ένας... ωκεανός από πολυτέλεια!
Lifestyle

O' Ceanos του Γιάννη Δράγνη: Ένας... ωκεανός από πολυτέλεια!

Μπορεί η επιχειρηματική οικογένεια Δράγνη να μην έχει λατρεία για το show off ή τις κοσμικότητες, αναγκαστικά όμως μερικές φορές μπαίνει στο... στόχαστρο για τις υπέροχες επιλογές της σε ό,τι αφορά τον τρόπο ζωής της.

Για παράδειγμα, ο Γιάννης Δράγνης δεν έχει αγοράσει ένα απλό γιοτ για τις θαλάσσιες μετακινήσεις του αλλά ένα πραγματικό θαύμα σχεδιασμού και τεχνολογίας στον κόσμο των θαλαμηγών. Πρόκειται για το σκάφος O' Ceanos (πρωτοτυπία της οικογένειας Δραγνή να ονομάζει τα σκάφη της βάζοντας πάντα ως πρώτο γράμμα το “Ο”) μήκους 49 μέτρων το οποίο είναι πραγματικά εξαιρετικό σε ό,τι έχει να κάνει με το design του, τους άνετους χώρους του αλλά και τον τεχνολογικό του εξοπλισμό. Εκείνο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το πολύ προσεγμένο inner design του που αποπνέει πολυτέλεια και χλιδή. Αρκεί μόνο να πούμε ότι οι καλεσμένοι του Γιάννη Δράγνη δειπνούν σε μία τεράστια τραπεζαρία -φτιαγμένη από ξύλο τριανταφυλλιάς- που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό σαλόνι της θαλαμηγού. Κάτι άλλο που είναι πραγματικά πολύ όμορφο είναι η σουίτα του ιδιοκτήτη που βρίσκεται στο ανώτερο deck και είναι και αυτή επενδεδυμένη από σπάνιο και πολύ ακριβό ξύλο ενώ διαθέτει και πριβέ γραφείο για τον πολυάσχολο Γιάννη Δράγνη. Μοντέρνα αισθητική και πολλές ανέσεις -για παράδειγμα η σουίτα έχει ακριβώς στη μέση ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι- είναι ό,τι χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο χώρο που εκτός από δικό του μπάνιο και πριβέ μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, είναι εξοπλισμένο και κατάλληλα για την ψυχαγωγία του ιδιοκτήτη. Εκτός από τις υπόλοιπες άνετες καμπίνες, home cinema (με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας), το σκάφος διαθέτει και υπέροχους εξωτερικούς χώρους. Αρκεί μόνο να πούμε ότι το κεντρικό κατάστρωμα (συνολικού μεγέθους 300 τ.μ.) έχει τέσσερις διπλές ξαπλώστρες και Τζακούζι, τεράστια τραπέζια για δείπνο ή γεύμα, πολύ καλά εξοπλισμένο μπαρ αλλά και μπάρμπεκιου για πάρτι on board.
Όποιος έχει τα χρήματα για να το ενοικιάσει, δεν έχει παρά να κάνει κράτηση έναντι του ποσού των 167.000 δολαρίων την εβδομάδα (220.000 δολάρια για high season) ώστε να απολαύσει όλες αυτές τις ανέσεις που είναι πραγματικά μοναδικές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved