Βιβλίο πρίγκιπα Χάρι: Το πρώτο βράδυ με τη Μέγκαν, το αρκουδάκι του Καρόλου και άλλα… «άπλυτα»
Lifestyle

Βιβλίο πρίγκιπα Χάρι: Το πρώτο βράδυ με τη Μέγκαν, το αρκουδάκι του Καρόλου και άλλα… «άπλυτα»

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare», «Ρεζέρβα» σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά, που ήδη βρίσκεται και στις προθήκες των ελληνικών βιβλιοπωλείων, επικρατεί μία έντονη αναστάτωση όχι μόνο εντός παλατιού του Μπάκιγχαμ αλλά και εκτός αυτού.

Με τη δημοτικότητα του πρίγκιπα του Σάσεξ να έχει πέσει στα... τάρταρα μετά από όλα όσα αποκάλυψε μέσα από το βιβλίο του για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε μέσα από τις σελίδες του όλα όσα ο ίδιος βίωσε ως μέλος των γαλαζοαίματων του Ηνωμένου Βασιλείου. Και έβγαλε πολλά άπλυτα στη φόρα που σίγουρα κανένας, και ειδικά ο σημερινός βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος, δεν θα ήθελαν να δουν ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στα... κακώς κείμενα της βρετανικής μοναρχίας. Αποκάλυψε άγνωστες -κακές- πτυχές της προσωπικότητας και του βίου των συγγενών του και ειδικά του πατέρα του και του αδελφού του πρίγκιπα Γουίλιαμ ενώ δεν κράτησε τίποτα μυστικό και για τη δική του προσωπική ζωή, αναφερόμενος ακόμα και στην πρώτη παθιασμένη νύχτα σεξ με τη σημερινή σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Μέγκαν Μαρκλ. Ας δούμε κάποια από αυτά τα πολύ... άπλυτα που αποκάλυψε...

Ο «σκληρός» τρόπος που έμαθε ότι σκοτώθηκε η μαμά του και το αρκουδάκι του βασιλιά

Ο πρίγκιπας Χάρι, μέσα από το βιβλίο του αναφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό και όλοι περίμεναν, στις σχέσεις του με τον πατέρα του, βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολο. Φαίνεται δε ότι ο Χάρι δεν συγχώρεσε ποτέ στον πατέρα του στη σκληρότητα με την οποία του φέρθηκε τη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου της μητέρας του Νταϊάνα.

Όπως γράφει:

«Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού μου. Ακούμπησε το γόνατό μου. ‘Αγαπητό μου αγόρι, η μαμά είχε ένα ατύχημα’, μου είπε. Θυμάμαι να σκέφτομαι. Ατύχημα… Οk, αλλά είναι καλά, έτσι; Θυμάμαι έντονα να το σκέφτομαι αυτό και περίμενα υπομονετικά μέχρι να μου το επιβεβαιώσει ο πατέρας μου. Και θυμάμαι ότι εκείνος δεν το έκανε... Ο πατέρας μου δε με αγκάλιασε. Δεν ήταν πολύ καλός στο να δείχνει τα συναισθήματά του υπό κανονικές συνθήκες, πώς θα μπορούσε κανείς να περιμένει να τα δείξει εν μέσω κρίσης; Ωστόσο, ακούμπησε το χέρι του στο γόνατό μου και μου είπε ‘Όλα θα πάνε καλά’. Αυτό ήταν ήδη πολύ για εκείνον. Πατρικός, ευγενικός και αισιόδοξος. Και τόσο ψεύτικος».

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε και για την εμμονή του πατέρα του με ένα λούτρινο αρκουδάκι που δεν αποχωριζόταν ποτέ. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Κάρολος είχε περάσει πολύ δύσκολα όταν φοιτούσε στο σχολείο Gordonstoun μιας και είχε πέσει θύμα σκληρού bullying από τους συμμαθητές του. «Με το κεφάλι κάτω, το κρατούσε σφιχτά» αναφέρει στο βιβλίο ο Χάρι και συνεχίζει: «Το αρκουδάκι πήγαινε παντού μαζί με τον μπαμπά. Ήταν ένα αξιοθρήνητο αντικείμενο με σπασμένα χέρια και κλωστές, τρύπες εδώ κι εκεί. Έμοιαζε φαντάζομαι όπως ο μπαμπάς όταν οι bullies είχαν τελειώσει μαζί του. Ο αρκούδος εξέφραζε ξεκάθαρα, καλύτερα από τον μπαμπά, την μοναξιά της παιδικής του ηλικίας».

Ο καβγάς με τον αδελφό του και η ζήλια

Μάιος του 2018: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ, που ήταν έγκυος, είχαν καλέσει για τσάι τους νεόνυμφους τότε Μέγκαν και Χάρι ώστε να λύσουν τις παρεξηγήσεις μεταξύ τους και να τα βρουν.

Όμως ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει όταν η κουβέντα πήγε στα φορέματα που είχαν διαλέξει για τα παρανυφάκια.

«Η Μέγκαν είπε στην Κέιτ ότι πρέπει να έχει θολώσει το μυαλό της από τις ορμόνες τις εγκυμοσύνης. Ο Ουίλιαμ της είπε κατάμουτρα ότι είναι αγενής. Σήκωσε το δάκτυλο και της είπε ‘αυτά δε γίνονται εδώ’. Και η Μεγκ του απάντησε ‘αν δε σε πειράζει, πάρε το δάκτυλό σου από το πρόσωπό μου’» αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του. Τίποτα δεν είχε τελειώσει ανάμεσά τους αφού έναν ολόκληρο χρόνο μετά τα δύο αδέλφια ήρθαν στα χέρια με αφορμή την παραπάνω ένταση. Αφορμή στάθηκε μία κουβέντα του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη Μέγκαν που δεν την κολάκευε καθόλου, με τον Χάρι να αντιδρά αστραπιαία για να την υπερασπιστεί. Και τότε ο μεγάλος του αδελφός τον άρπαξε από τον γιακά και τον έριξε κάτω.

«Είδα αυτήν την ‘κόκκινη ομίχλη’ σε εκείνον (Ουίλιαμ). Ήθελε να τον χτυπήσω κι εγώ. Αλλά αποφάσισα να μην το κάνω».

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο πρίγκιπας Χάρι αφήνει πολλές φορές μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του να φανεί η ζήλια του για τον μεγαλύτερο αδελφό του, καθώς συνεχίζει να υφίσταται ανάμεσά τους η αντιπαλότητα με την οποία τον πότησε ο πατέρας του από τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

«Λέει πως ο Ουίλιαμ στο Μπαλμόραλ είχε μεγαλύτερη κρεβατοκάμαρα, με διπλό κρεβάτι και ντουλάπες με καθρέφτες» αναφέρεται σε σημείο του βιβλίου.

Τα ναρκωτικά και οι αμαρτωλές νύχτες

Στη συνέντευξη στο ITV, ο Χάρι είχε παραδεχθεί τη χρήση ακόμα και σκληρών ναρκωτικών.

«- Υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά. Μαριχουάνα, ‘μαγικά μανιτάρια’, κοκαΐνη. Αυτό θα ξαφνιάσει τον κόσμο.

– Αλλά είναι σημαντικό να το αναγνωρίσω».

Στο βιβλίο του παραδέχεται μάλιστα ότι στα 17 του χρόνια είχε κάνει χρήση κοκαΐνης: «Δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό, δεν με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο αλλά αισθάνθηκα διαφορετικά και αυτός ήταν ο βασικός στόχος μου, να αισθάνομαι, να είμαι διαφορετικός. Ήμουν ένας νέος 17 ετών που ήθελε να δοκιμάσει οτιδήποτε ανέτρεπε τα καθιερωμένα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έκανα».

Όσο για την ερωτική του ζωή, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν επίσης άκρως αποκαλυπτικός καθώς μίλησε για την πρώτη σεξουαλική του εμπειρία σε ηλικία 17 ετών όταν έπεσε στο κρεβάτι με μία μεγαλύτερη από εκείνον γυναίκα: «Μου φέρθηκε σαν να ήμουν ένας νεαρός επιβήτορας... Την καβάλησα γρήγορα κι αυτή με χαστούκισε στον κ@@ο και με έστειλε μακριά. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει».

«Ήμουν ένας νέος 17 ετών που ήθελε να δοκιμάσει οτιδήποτε ανέτρεπε τα καθιερωμένα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έκανα» αναφέρει στο βιβλίο του για την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά ο πρίγκιπας Χάρι

Η πρώτη νύχτα πάθους με τη Μέγκαν

Σημαντικό κεφάλαιο του βιβλίου του αναφέρεται στο πώς έφτασε στο κρεβάτι με τη Μέγκαν Μαρκλ το 2016, όταν γνωρίστηκαν. Όπως αποκαλύπτει στο Spare, εκείνη του είχε στείλει μήνυμα την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι κατέθετε λουλούδια στον τάφο της Νταϊάνα στο Άλθορπ μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ανήμερα της επετείου του θανάτου της. Η Μέγκαν με το μήνυμα τον ενημέρωνε ότι βρισκόταν στο Λονδίνο και ότι ήθελε να συναντηθούν, κάτι που ήθελε πολύ και ο Χάρι. Αργότερα εκείνη την ημέρα πράγματι συναντήθηκαν, με τη Μέγκαν να έχει καταστρώσει με κάθε λεπτομέρεια ολόκληρο σχέδιο για να μη γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Του έδωσε μάλιστα συγκεκριμένες οδηγίες για τη συνάντησή τους στο ξενοδοχείο Soho House. Έπρεπε να πάρει έναν μυστικό δρόμο, να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ για τα εμπορεύματα και να συναντήσει στον σωστό όροφο τη φίλη της, τη Βανέσα η οποία και θα τον οδηγούσε στο δωμάτιό της.

«Η Μέγκαν με τράβηξε μέσα και κρεμάσαμε μια ταμπέλα ''Μην ενοχλείτε''»
Τότε η Μέγκαν άνοιξε την πόρτα, απλώνοντας τα χέρια της για να τον αγκαλιάσει. «Με τράβηξε μέσα, ευχαρίστησε τη φίλη της με μια βιαστική κίνηση και μετά έκλεισε την πόρτα για να μη μας δει κανείς... Θέλω να πω ότι κρεμάσαμε την πινακίδα ''Μην ενοχλείτε'' στην πόρτα, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε χρόνος». Έτσι κάπως πέρασαν την πρώτη νύχτα τους γεμάτη πάθος και έρωτα. Όμως το επόμενο πρωί που τους βρήκε μαζί, ο πρίγκιπας Χάρι χρειάστηκε να κρυφτεί κάτω από τα σκεπάσματα όταν έφτασε στην πόρτα του δωματίου το πρωινό που είχαν παραγγείλει. «Η Μεγκ ψιθύρισε να πάω στο μπάνιο, αλλά εγώ προτίμησα την κρυψώνα μου» εννοώντας βέβαια τα σκεπάσματά του όπου ευτυχώς δεν έγινε αντιληπτός από το άτομο του προσωπικού του ξενοδοχείου, παρ' όλο που είχε ανοίξει για αρκετά λεπτά συζήτηση με τη Μέγκαν Μαρκλ. «Μιλούσε και μιλούσε και την ενημέρωνε για τα τελευταία νέα, ενώ εγώ ήμουν κρυμμένος κάτω από το πάπλωμα, άρχισα να ξεμένω από αέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved