Νέες φωτό από την τελετή αποφοίτησης του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Lifestyle

Νέες φωτό από την τελετή αποφοίτησης του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Το πτυχίο του πήρε πριν από λίγες μέρες ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας Ανδρέας από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όπου φοιτούσε. 

Έχοντας στο πλευρό του τους περήφανους γονείς του αλλά και τα αδέλφια του, τη Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο, ο Αχιλλέας Ανδρέας φορώντας τη μοβ τήβεννο της αποφοίτησής του όπως και όλοι οι συμφοιτητές του και βρέθηκε στο αμφιθέατρο της σχολής του για την εκδήλωση που περίμενε πώς και πώς.

Το ίδιο και οι γονείς του οι οποίοι έχουν ζήσει την ίδια συγκίνηση άλλες δύο φορές με τα μεγαλύτερα παιδιά τους, τη Μαρία Ολυμπία και τον Κωνσταντίνο Αλέξιο. Η μέρα ανήκε αποκλειστικά στον Αχιλλέα Ανδρέα ο οποίος εδώ και χρόνια έχει εκφράσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και ήξερε από πολύ νωρίς ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική.

Στο βιογραφικό σημείωμα που έχει γραφτεί για εκείνον στο αναμνηστικό ετήσιο βιβλίο των φοιτητών του πανεπιστημίου, αναφέρονταν τα εξής για τον Αχιλλέα Ανδρέα:

«Ο Αχιλλέας γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά μεγάλωσε κατά κύριο λόγο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όμως επέστρεψε στην Αμερικανική μεγαλούπολη για ανώτερες και ανώτατες σπουδές, μεταξύ αυτών και η φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα το Gallatin. Επέδειξε μεγάλο ζήλο για τη δραματική λογοτεχνία και ειδικά για τα έργα του Σαίξπηρ συγχρόνως με τις σπουδές του ως ηθοποιός. Αφοσιώθηκε στα θεατρικά έργα του Σαίξπηρ, μελετώντας συγχρόνως και Ελληνική Τραγωδία αλλά και μοντέρνα λογοτεχνία θέλοντας να κατανοήσει το έργο του Σαίξπηρ. Συγχρόνως ήθελε να εκπληρώσει και ένα όνειρο ζωής που έχει και που είναι να γίνει ηθοποιός, όνειρο στο οποίο και θα επικεντρωθεί τώρα μετά το τέλος των σπουδών του».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή της αποφοίτησής του:

Φυσικά, ο Παύλος Γλύξμπουργκ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της αποφοίτησης του γιου του για τον οποίο έγραψε στη λεζάντα:

«Είμαστε τόσο περήφανοι για τα κατορθώματά σου και την αφοσίωσή σου. Ο κόσμος σε περιμένει. Συγχαρητήρια Αχιλλέα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved