Κάρλα Μπρούνι: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν τέσσερα χρόνια…»
Lifestyle

Κάρλα Μπρούνι: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν τέσσερα χρόνια…»

 

H σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η Κάρλα Μπρούνι αποκάλυψε μέσα από την προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν τέσσερα χρόνια.

Η Κάρλα Μπρούνι τόνισε ότι μετά από έναν απαραίτητο έλεγχο, οι γιατροί της ανακάλυψαν ότι έχει όγκο στο στήθος: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν τέσσερα χρόνια. Χειρουργείο, ραδιοθεραπεία, θεραπεία με ορμόνες, πέρασα τη συνήθη διαδικασία για αυτόν τον τύπο καρκίνου. Αλλά ήμουν τυχερή, ο καρκίνος μου δεν ήταν επιθετικός. Γιατί δεν ήταν επιθετικός; Γιατί δεν πρόλαβε να γίνει. Κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία κάνω την απαραίτητη εξέταση. Εάν δεν το έκανα κάθε χρόνο, δεν θα είχα αριστερό στήθος τώρα.»!

carlabruniofficial_384399612_1021412969007376_3092997243517350119_n.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν γράφω αυτή την ανάρτηση για να σας πω τις λεπτομέρειες της υγείας μου. Αυτό είναι ενάντια σε μένα και δίσταζα για πολύ καιρό πριν μιλήσω για αυτό. Όχι, ο λόγος που το λέω αυτό σήμερα είναι για να μεταδώσω ένα μήνυμα. Κάντε τις εξετάσεις σας κάθε χρόνο. Οι ζωές σας εξαρτώνται από αυτό» στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cx97xGrIEtq/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved