Η κόρη του τέως βασιλιά στο δικαστήριο για υπερβολική ταχύτητα
Lifestyle

Η κόρη του τέως βασιλιά στο δικαστήριο για υπερβολική ταχύτητα

Πιστεύοντας ότι με τον τίτλο της  πριγκίπισσας θα γλίτωνε το δικαστήριο πληρώνοντας μόνο το πρόστιμο, έμεινε έκπληκτη όταν ο δικαστής της είπε να προσλάβει δικηγόρο και όρισε τακτική δικάσιμο.

Το περιστατικό που «τσαλάκωσε» το image της Θεοδώρας έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2010, αλλά έγινε γνωστό μόλις την περασμένη εβδομάδα, όταν η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Την ημέρα που τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί στην περιοχή του Μοντερέι, η πριγκίπισσα έτρεχε με 160 χιλιόμετρα την ώρα, ακολουθώντας ένα άλλο αυτοκίνητο. Στο πλαίσιο του ελέγχου που διενήργησαν οι αστυνομικοί, η Θεοδώρα υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ, το οποίο αποκάλυψε επίπεδο αλκοόλ 0,7 στον οργανισμό της. Μετά το πρόστιμο, της ήρθε και η κλήση για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου η ίδια ήλπιζε να τελειώνει με την υπόθεση πληρώνοντας απλώς κάποιο πρόστιμο. Η παρουσία της από τα τοπικά media χαρακτηρίστηκε «υπεροπτική», ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που γέλασαν όταν διαβάστηκε το πλήρες όνομα της στη δικαστική αίθουσα: «Η αυτού υψηλότης πριγκίπισσα Θεοδώρα». Η ίδια, σύμφωνα με τοπικά media, έμεινε έκπληκτη όταν ο πρόεδρος όρισε ημερομηνία τακτικής δικασίμου, στην οποία, όμως, έχα¬σε, πληρώνοντας 1.000 δολάρια πρόστιμο συν τα έξοδα της δίκης, αποφεύγοντας φυσικά να εμφανιστεί, εκπρο¬σωπούμενη από δικηγόρο. Κι έτσι έληξαν όλα για να μπορέσει πλέον να συνεχίσει ανεπηρέαστη την αέναη αναζήτηση μιας καριέρας στο Χόλιγουντ, την οποία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου τρία χρόνια.
Θέλει να κάνει καριέρα στο θέατρο
Γεννημένη στις 9 Ιουνίου του 1983, η Θεοδώρα δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να ανακαλύψει την καλλιτεχνική της φλέβα. Στο Ελληνικό Κολλέγιο του Λονδίνου έδωσε τα πρώτα δείγματα, αν και κάποιεβ φορές, όπως θυμούνται συμμαθήτριές της, το ταλέντο της δεν εκτιμήθηκε δεόντως και αντί να παίζει βοηθούσε στην παραγωγή της παράστασης Η εμμονή της Θεοδώpas με το θέατρο και την υποκριτική συνεχίστηκε και στο Woldingham School του Σάρεϊ, όπου η πριγκίπισσα έπαιξε σε πολλές παραστάσεις. Την ενθάρρυνε πολύ και ο πατέρας της , που είχε ασχοληθεί με την υποκριτι¬κή στα νεανικά του χρόνια, πριν αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην Ελλάδα. Γι’ αυτό όταν η Θεοδώρα επέλεγε τις θεατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Northeastern οι γονείς της δεν εξέφρασαν κάποια αντίρρηση.
Πηγή: Real News- Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved