Μαρί Σαντάλ: Ξεσπά για την εμπλοκή του ονόματος του Παύλου στη λίστα Επστάιν: «Δεν τον γνώρισα ποτέ»
Lifestyle

Μαρί Σαντάλ: Ξεσπά για την εμπλοκή του ονόματος του Παύλου στη λίστα Επστάιν: «Δεν τον γνώρισα ποτέ»

Κατηγορηματικά διαψεύδει με ανάρτησή της η Μαρί Σαντάλ ότι έχει κάποια σχέση ο σύζυγός της, πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, ο Παύλος, με τη λίστα Επστάιν. 

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του Epstein... Συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά», είπε στη δήλωσή της στη σελίδα Greek Royal η Μαρί Σαντάλ θέλοντας να δώσει τέλος στα όσα ακούγονται.

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιοποιήθηκε μία αγωγή 943 σελίδων που αφορούσε στον κατηγορούμενο Τζέφρι Επστάιν για σεξουαλική διακίνηση.

Σ' αυτή την αγωγή αναφέρονται τουλάχιστον 200 ονόματα που προέρχονται από διασυνδέσεις του κατηγορουμένου με υψηλού προφίλ ανθρώπους όπως προέδρους των ΗΠΑ, πρωθυπουργούς χωρών αλλά και του πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας, αδελφού του βασιλιά Καρόλου. Στη μακρά λίστα του Επστάιν επίσης περιλαμβάνονται αστέρες του Χόλιγουντ, άνθρωποι των γραμμάτων και των Τεχνών και γαλαζοαίματοι. Ανάμεσά τους και ο Παύλος του οποίου η σύζυγος τώρα επιχειρεί να αποκόψει κάθε εμπλοκή του από το σκάνδαλο.

https://www.instagram.com/p/C1wdEB1Le54/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved